ASTRO PROGNOZA ZA SRIJEDU, 27. RUJNA Opoziciju Jupitera i Urana osjetit ćemo već danas

Danas je najbolje sve poslove obaviti do 13 sati.

Tijekom prijepodneva Mjesec iz znaka Strijelca će raditi lijepe aspekte prema Jupiteru i Uranu, što ukazuje na neočekivane užitke i vjerojatno na pozitivna iznenađenja.

Predvečer nam Mjesec ulazi u znak Jarca što će donijeti disciplinu. U naredna dva dana dok bude Mjesec u Jarcu, naš fokus će biti usmjeren prema ozbiljnim i stvarnim problemima. Naša pozornost okreće se prema praktičnosti i koracima koje trebamo poduzeti.

Dobro je da se pozabavimo jasnim ciljevima i planovima. Sada ćemo birati dužnost i posao, a zabavu i emocije staviti malo sa strane. Ponekad, kada je Mjesec u znaku Jarca, možemo biti toliko odgovorni, ozbiljni i praktični da zaboravimo biti ljubazni.

Aspekt Jupitera u opoziciji s Uranom već ćemo danas osjetiti, iako će on biti egzaktan u četvrtak rano ujutro. To je aspekt iznenađenja, oslobođenja, koji ima svoje korijene u nečemu što ste počeli 2010. i početkom 2011.

Osobe koje imaju planete ili kuteve na 27. stupnju Vage ili Ovna najviše će osjetiti ovaj aspekt.

Ono što ste započeli u 2010. i početkom 2011. sada možete vidjeti rezultate tih djelovanja.

Ovo je treći i posljednji aspekt Jupitera i Urana u ovoj godini (prvi je bio u prosincu 2016., zatim u ožujku 2017. godine).

Ovo je tranzit, također, koji utječe na naše bliske odnose.

Tražimo partnerstvo, a istodobno čvrsto držimo svoju individualnost u odnosima.

U kojoj kući u našoj natalnoj karti se ovaj aspekt događa, govori da u tim područjima želimo slobodu i ne želimo biti ograničeni. Sad nam se u tim područjima mogu dogoditi iznenađenja i nagle promjene.

Isto tako kad god su Jupiter i Uran u aspektu mogu nam donijeti dobitke, pa nije na odmet da zaigramo loto ili neke igre na sreću.

Nemojte zaboraviti da će danas Mjesec biti u praznom hodu od 13:08 do 18:23 sati. U to vrijeme najbolje bi bilo dovršavati stvari i ne započinjati ništa novo.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com