ŠTO JE TO? Sa sobom vodi jazavčara, a velik je toliko da u njega stane i najveći poriluk

Sezona posebnih maloplacnih izdanja na otvorenom je završila. Nakon ljetnih gostovanja u Vintage vrtu i na Malom pikniku na Gornjem gradu, Mali plac se vratio kući, u Branimir centar (Branimirova 29), gdje ga uobičajeno možete pronaći svake srijede od 16 do 21 sat.

Pregled svih rujanskih evenata dostupan je u kalendaru, a popis izlagača za Mali plac u Branimir centru 27. rujna u opisu je eventa.

A, sada pogodite što je pak ovo.

Velik je toliko da u njega stane i najveći poriluk, ima posebne pretince koji vole staklenke, ide na jedno rame ili na dva, sa sobom uvijek vodi jazavčara.

To je najbolji ceker za plac na svijetu by Tri frtalja. Upoznati se s cekerom možete već danas na Malom placu, a pisma i narudžbe primaju se u kaslić FB stranice Tri frtalja.

Tri frtalja prati jednu zagrebačku priču, izradu suvenira grada Zagreba, te raznih proizvoda i opreme od tekstila koji su vam, kažu, neophodni u svakodnevnom životu.

  • Mi vam srijedom često odemo u Branimir centar gdje se održava Mali plac / Little Market – mala oaza zdrave organske hrane baš kakvu volimo! Za tu smo priliku osmislili ovaj dovoljno velik, praktičan i lijep ceker/ruksak u koji vrijedi potrpati sve zdravo i fino nakon ugodnog shoppinga. Ide na jedno rame, ide i na dva, a stoji fino i s ručkama u ruci, kažu oni, a mi se slažemo. Mali plac volimo već odavno, a i ceker nam se zasviđao 😉