MAMICA Treća sezona humoristične serije od 4. listopada na Doma TV-u

Doma TV premijerno donosi treću sezonu humoristične serije ‘Mamica’, u kojoj nastavljamo pratiti malu i disfunkcionalnu, ali simpatičnu obitelj.

Samohrana majka Christy (Anna Faris) i njezina majka Bonnie (Allison Janney) i dalje se nastoje vratiti na pravi put te omogućiti Christynoj djeci život kakav zaslužuju. Gledatelji će se i u trećoj sezoni moći nasmijati do suza uz urnebesne situacije koje prate Christy i Bonnie na svakom koraku, od 4. listopada na Doma TV-u.

Poznatu holivudsku glumicu Annu Faris i dobitnicu Emmyja Allison Janney gledatelji imaju priliku pratiti u trećoj sezoni urnebesne humoristične serije ‘Mamica’.

Christy (Anna Faris) je samohrana majka koja je, nakon više godina dvojbenih životnih odluka, ponovno trijezna i pokušava vratiti svoj život na pravi put.

Međutim, svakodnevno je testira njezina odnedavno trezvena majka Bonnie (Allison Janney) koja se na svoj način pokušava iskupiti Christy za sve one prilike kad ju je iznevjerila.

Još jedan izazov za Christy predstavljaju i odnosi s njezino dvoje djece. Naime, njezina je kći Violet (Sadie Calvano) zaručena za dvaput starijeg muškarca, a njezin desetogodišnji sin Roscoe (Blake Garrett Rosenthal) radije bi živio sa svojim ocem Baxterom (Matt Jones), nekadašnjom lijenčinom koja se nedavno dovela u red.

Kako bi ostala trijezna, Christy se oslanja na potporu skupine liječenih alkoholičarki koju sačinjavaju njezina sponzorica Marjorie (Mimi Kennedy), njezina bogata štićenica Jill (Jaime Pressly) i emotivna prijateljica Wendy (Beth Hall). Christy se trudi ostati pozitivna dok pokušava prevladati svoju prošlost i izgraditi bolju budućnost – no uz disfunkcionalnu obitelj i mnoge životne zapreke uvijek se bori s vjetrenjačama.

U trećoj sezoni, Bonnie i Christy u životima će se iznenada pojaviti gošća iz prošlosti, a zajedno će pokušati pomoći tinejdžerici ovisnici da se osovi na noge. Bonnie će pokušati natjerati Christy da prizna da još osjeća nešto prema Baxteru, a i sama će se suočiti s neplaniranim poteškoćama u ljubavnom životu.

O glumcima

ANNA FARIS (CHRISTY)
Faris je najpoznatija po svojim ulogama u franšizi parodija ‘Mrak film’. Nedavno je glumila uz Sashu Barona Cohena u ‘Diktatoru’, kao i romantičnoj komediji ‘Koji je tvoj broj’, u kojemu je bila i izvršna producentica, a također je producirala i film ‘Kućna zečica’ u kojemu je imala glavnu ulogu. Glumila je i u filmovima ‘Izgubljeni u prijevodu’, ‘Dajem im godinu’, ‘Planina Brokeback’ i ‘Medvjed Yogi’, a posudila je glas u mnogim animiranim filmovima, među kojima je i ‘Oblačno s ćuftama’. Na malim ekranima glumila je u serijama ‘Prijatelji’ i ‘Svita’.

ALLISON JANNEY (Bonnie)
Janney ima bogatu glumačku karijeru tijekom koje je široj publici postala poznata po ulozi C. J. Cregg u hvaljenoj seriji ‘Zapadno krilo’, za što je nagrađena s čak četiri Emmyja. Njezine ostale uloge na malim ekranima uključuju one u serijama kao što su ‘Frasier’, ‘Dva i pol muškarca’, ‘Izgubljeni’, ‘Mr. Sunshine’, ‘Veep’ i ‘Doktori za seks’.
Ostvarila je mnoge zapažene uloge u filmovima kao što su Oscarom nagrađeni ‘Vrtlog života’, ‘Sati’, ‘Juno’, ’10 razloga zašto te mrzim’, ‘Crkni, ljepotice’ i ‘Tajni život kućnih pomoćnica’, a posudila je glas u animiranom filmu ‘U potrazi za Nemom’. O samog početka karijere bavi se i kazališnom glumom.

SADIE CALVANO (Violet)
Mlada Sadie iz Los Angelesa započela je svoju glumačku karijeru sa samo sedam godina, kada je glumila u mjuziklima. Njezina prva uloga na televizija bila je u seriji ‘Eagleheart’, nakon čega je uslijedila uloga u ‘Navy CIS’-u za koju je nominirana za Young Artist Award. Glumila je i u serijama ‘Melissa i Joey’ i ‘Škola borbenih vještina’. U filmu ‘J. Edgar’, glumila je uz Leonarda DiCaprija.

MATT JONES (Baxter)
Jones je kao tinejdžer počeo glumiti u kazališnim predstavama, a već sa 17 godina počeo se baviti improvizacijskom komedijom u Los Angelesu. S 22 godine dobio je posao u poznatom kazalištu BOOM! Chicago Theatre u Amsterdamu. Nakon povratka, dobio je veliku ulogu Badgera u nagrađivanoj seriji ‘Na putu prema dolje’. Osim toga, glumio je i u serijama ‘Navy CIS’, ‘Kako sam upoznao vašu majku’, ‘U uredu’, ‘Klub otpisanih’ i ‘Broad City’.
Također je glumio i u filmovima ‘Red State’, ‘The Night is Young’ i ‘Cooties’.

BLAKE GARRETT ROSENTHAL (Roscoe)
Blake Garrett Rosenthal bavi se glumom od svoje pete godine, kad je dobio ulogu u pilot-projektu, i to na svojoj prvoj audiciji. Glumio je u filmovima ‘Djeveruše’, ‘Crazy Eyes’ i ‘Prelomilo se u četrdesetima’. Na malim ekranima gledatelji su ga mogli vidjeti u serijama ‘New Girl’ i ‘U uredu’.