ASTRO PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 28. RUJNA Ide Pluton oko tebe, pazi da te ne ogrebe…

Aspekt Jupitera i Urana u jutarnjim satima otkriva sve prepreke našem miru.

Ovaj konačni i posljednji aspekt između te dvije planete otkriva ono u našim horoskopima gdje možemo rasti – što smo sve spremni riskirati zbog ugode.

Nije samo ovaj aspekt jako bitan tijekom četvrtka jer imamo i Plutona koji će krenuti direktno, nakon pet mjeseci, i proces transformacije može početi. Sad Pluton traži od nas da odbacimo ono što nam više ne služi i što nam je nepotrebno.

Ovo je dobro vrijeme za početak detoks programa, čišćenja ili obnove našeg doma. Ako ste Ovan, Rak, Vaga ili Jarac, rođeni u drugoj dekadi, ili ako imate osobne planete ili kutove na 16. stupnju tih znakova, ovaj tranzit ćete jako osjetiti.

U idućim mjesecima naša moć napravit će duboke promjene u našim životima i sada je vrijeme preuzeti stvar u svoje ruke.

Merkur će raditi aspekt inkonjunkcije s Uranom i može doći do toga da se na pogrešan način prezentiramo.

Moramo paziti na odluke, impulzivnost i neorganiziranost jer bi nas to moglo dovesti do gubitaka i nesporazuma.

Mjesec će i dalje tranzitirati (prolaziti) znak Jarca.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Jarcu mogu imati manjak vitalnosti, kao i razinu energije koja je niža od uobičajene. Oni bi trebali imati dovoljno minerala u hrani za zdravlje kostiju.

Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com