ASTRO PROGNOZA ZA PETAK, 29. RUJNA Zaista čarolija ili treba skinuti ružičaste naočale?

U susret nam dolazi aspekt opozicije između Venere i Neptuna.

Venera u astrologiji predstavlja naše osobne vrijednosti, ljubavi, ljepote i financija, a Neptun predstavlja iluzije i snove.

Ovo može biti posebno romantičan dan, ali moramo pripaziti da nas Neptun previše ne začara snovima i “ružičastim naočalama“.

Mogli bismo biti emocionalniji i osjetljivi na prijevaru i samozavaravanje. Ako je moguće najbolje je odgoditi donošenje odluka vezano uz romantične odnose i financije jer nećemo jasno vidjeti cijelu situaciju. Nesigurnost u područjima kojima vlada Venera (romantika, društveni život i financije) danas mogu biti istaknute.

Ovaj ciklus Venere i Neptuna možemo povezati i sa siječnjem 2017. godine. Ako možete sjetite se kakvu ste ideju ili viziju imali tada i što se realiziralo nakon ovih devet mjeseci.

Ovo je odličan dan za umjetnost, duhovnost, romantiku, maštu, meditaciju, snove i vizije.

Još uvijek se Mjesec nalazi u znaku Jarca i radi samo dva pozitivna aspekta u jutarnjim satima.

Osobe koje u natalnim kartama imaju Mjesec u znaku Jarca često imaju teže okolnosti. Čini se kao da rade puno više od drugih i imaju više prepreka od većine. Oni su više brižljivi nego što se nama čine, ali imaju čvršću vanjštinu zbog teškoća s kojima su se morali suočiti tijekom svog života. Zato ne možemo reći da je Mjesec u Jarcu hladan jer on je samo za javnost sakrio svoje emocije od straha da ga se ne povrijedi.

Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com