IZABRANA MISS HRVATSKE Tea Mlinarić iz Senja u budućnosti se vidi kao poslovna žena i manekenka

Miss Hrvatske 2017. izabrana je u utorak navečer u hotelu Ilirija u Biogradu.

Za ovu prestižnu titulu natjecalo se osamnaest pobjednica županijskih izbora diljem Hrvatske, a titulu najljepše ove godine odnijela je Tea Mlinarić iz Senja.

Za prvu pratilju izabrana je Zagrepčanka Nika Poljak, a Brođanka Valentina Jackiv je druga pratilja.

Tea Mlinarić rođena je u Senju i učenica je Građevinske tehničke škole, a u slobodno vrijeme se bavi manekenstvom, pjevanjem i crtanjem. U budućnosti se vidi kao poslovna žena i manekenka.

Nika Poljak rođena je u Zagrebu, a studentica je marketinga i komunikacije. U slobodno vrijeme bavi se glumom jer desetogodišnje iskustvo pohađanja Zagrebačkog kazališta mladih razvilo joj je ljubav prema sceni i umjetnosti.

Valentina Jackiv iz Slavonskog broda u slobodno vrijeme voli čitati i trčati, a u budućnosti se vidi u svijetu modelinga. Studentica je fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti te joj je želja proputovati cijeli svijet.

Direktorica direkcije Miss Hrvatske i predsjednica žirija Maja Vračarić rekla je kako je žiriju bilo izrazito teško jer su sve djevojke bile lijepe i talentirane, no Tea Mlinarić svojom ljupkošću i osmijehom je očarala ocjenjivački sud.

U večeri ljepote djevojke su predstavljale modne dizajnere, a oduševljenje je izazvala Axa Moda koja je predstavila raskoš svojih večernjih haljina s nakitom dizajnerice Vesne Markanović Martinović.

Izbor za Miss svijeta održat će se ove godine u Kini na otoku Sanya.

...