[foto] TRENDOVI Predstavljene kolekcije namještaja za 2018. godinu

I ove godine na međunarodnom sajmu M.O.W. u Bad Salzuflenu u Njemačkoj najviše pozornosti izazvala su inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja – sjedeće garniture, trosjedi, dvosjedi i fotelje.

Korisnicima je sada omogućeno da u cijelosti iskoriste svaki centimetar raspoloživog prostora, kombinirajući niz različitih modula koji jamče kvalitetan odmor, postojanost i vrhunsku udobnost.

U društvu više od 414 izlagača iz 35 zemalja hrvatski proizvođač namještaja Prima grupa  predstavila se blagovaonskom kolekcijom za 2018. godinu, koja obuhvaća niz novih modela stolaca i stolova od najkvalitetnijeg hrvatskog masivnog drva. Slavonska hrastovina daje brojne mogućnosti oblikovanja što rezultira stvaranjem unikatnog namještaja koji unosi posebnost u svaki ambijent.

Uz funkcionalan i privlačan dizajn, posebna pažnja u Primi posvećuje se odabiru najkvalitetnijih, prirodnih materijala i završnoj obradi drva. Bogata tradicija u novim, modernim formama prepoznaje se i iznimno cijeni na mnogim europskim tržištima, od kojih su svakako najznačajnija ona u Njemačkoj i Austriji.

Predstavljajući više od 85 noviteta, Prima se istaknula vještim kombiniranjem najkvalitetnijih prirodnih materijala (slavonski hrast i bukva) i različitih vrsta metala. Prateći trendove u odabiru boja i materijala, Prima u novoj kolekciji koristi sive i crne tonove, kao i prirodne, pastelne nijanse. Tkanine su nježne i ugodne, baršunaste teksture, a površine mat i supermat.