ASTRO PROGNOZA ZA NEDJELJU, 1. LISTOPADA Što nam je doista važno?

S pozitivnim aspektima Mjeseca s ostalim planetima možemo reći da će ovaj dan biti dobar i uzbudljiv.

Naglasak će biti na velikodušnosti i druženju. Bit ćemo puni suosjećanja, kreativnosti i topline. Naša srca bit će otvorena i spremna za uživanje. Naglasak je na nadi i radosti.

Definitivno dan zadovoljstva.

U kasnim večernjim satima Mars će raditi trigon s Plutonom i sad imamo jaku energiju za usredotočiti se na ono što je doista važno za nas, kao i na iskorištavanje snage želje i njeno djelovanje.

Ovaj tjedan ćemo početi odlučnom energijom i jačim osjećajem svrhe. Trenutno se ne bismo trebali bojati izazova i bit ćemo spremni prevladati prepreke.

Mjesec još uvijek tranzitira znak Vodenjaka i vrijeme je da izađemo van rutine ili načina razmišljanja, mreža, ideja ili povezivanja.

Oni koji imaju natalno Mjesec u znaku Vodenjaka često su jedinstveni roditelji. Od ranih godina će jasno pokazivati djetetu da je individualac i da treba biti neovisan. Kao rezultat toga, njihova djeca možda nisu uvijek “pravilno“ hranjena i obučena, ali postat će samodostatna prije svojih vršnjaka, a njihovi talenti će se uspješno razvijati.

Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com