DOOGEE USKORO I U HRVATSKOJ Žene vole njega, a on voli nogomet

Drugi najprodavaniji proizvođač pametnih telefona u Španjolskoj predstavlja se i hrvatskom tržištu svojim mix modelom.

Nakon samo dvije godine od lansiranja prvog proizvoda u Španjolskoj 2013. godine, Doogee postaje jedan od najprodavanijih brendova pametnih telefona na tom području. Dogee pametni telefoni stekli su veliku popularnost širom svijeta, a sada se spremaju osvojiti i hrvatsko tržište.

Doogee mix je pametni telefon s tehnologijom zaslona bez okvira i dolazi u 4 GB ili 6 GB RAM-a s Gorilla Glass 5, 16 + 8MP dvojnom kamerom, masivnim RAM-om, jednostavnim korisničkim sučeljem, jasnim prikazom, dugim životnim vijekom baterije i izvanrednim dizajnom.

Ovaj proizvod predstavljen je i u Lite mix verziji na europskom tržištu za sve one koji vole mix dizajn, ali se još nisu odlučili na kupnju zbog cijene.

Doogee obećava visoku učinkovitost proizvoda s izvanrednim dizajnom po prihvatljivim cijenama. Nakon uspješnog osvajanja španjolskog tržišta suradnjom s nogometnim klubom Villarreal C.F. opseg poslovanja ovog kineskog proizvođača se naglo povećao. Partnerstvo s lokalnim nogometnim klubom pokazalo se kao prava formula za uspjeh nakon čega Doogee kreće s poslovanjem i u Maleziji gdje ponovno sklapa partnerstvo s nogometnim klubom Johor Darul Takzim.

Valencia DG800 je najpopularniji mobitel za žene u Maleziji gdje je postala omiljen brend mobitela u 2015. godini. Doogee i nogomet su sada nerazdvojni i zbog nedavno uspostavljenog partnerstva s Premier Ligom u Engleskoj za koje kruže glasine da bi u budućnosti Doogee mogao organizirati specijalno izdanje mix telefona – Premier League.

Prošle godine Doogee nastavlja s osvajanjem svjetskog tržišta s fokusom na Afriku, a trenutno je među najpopularnijim mobilnim uređajima u Rusiji i Alžiru.

Model BL5000 ima 5050mhAh bateriju, a slijedit će ga novi modeli koji će doći s baterijama s još većim kapacitetom uz koje korisnicima više neće biti potrebni power bank punjači. BL serija ima više od dugovječne baterije, primjerice, BL5000 je opremljen s 4GB+64GB memorije, dvojnom 13MP kamerom, 5,5 FHD ekranom s 8 curves dizajnom. Pretraživanje interneta, igranje igrica, uređivanje dokumenata, sve je moguće bez potrebe za punjenjem mobitela čak i nakon cjelodnevnog korištenja.

Osim BL serije, na tržištu će se pojaviti i model S60, vodootporan uređaj robusnog izgleda. Vodootpornost mobitela ide u korak s IP68 standardima čineći ga idealnim za ekstremne uvjete, osobe koje se bave ekstremnim sportom ili nekim težim fizičkim radom.

...