ASTRO PROGNOZA ZA UTORAK, 3. LISTOPADA Ljepota, šarm i magnetizam

Jutarnji aspekt Mjeseca u aspektu s Neptunom bi nam mogao stvoriti poteškoće pri izlasku iz kreveta.

Jednostavno ćemo htjeti ostati u krevetu i sanjati.

Lijepi aspekt između Venere i Plutona obilježit će ovaj utorak. Ovaj aspekt nam donosi veliku dubinu i intenzitet u svemu što strastveno radimo. Aspekt Venere i Plutona dovodi nas do uvida u naše odnose ili financije. Aspekt donosi naglasak na žene, ljubav, dobitak ili ljepotu. Pronađite vrijeme za stvari koje vam se sviđaju.

Trenutno možete uvjeriti druge da podrže vaše projekte. Možda ćete pronaći financijske investitore ili ulagače koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Odlučni smo i usredotočeni i nećemo odustati dok ne postignemo svoje ciljeve.

Sada se možemo osjećati prilično strastveno i usredotočeno na jednu osobu, situaciju, odnos ili objekt.

Seksualna energija bit će jaka i sad je vrijeme da iskoristimo svoj šarm i magnetizam kako bi utjecali na druge ljude. Bitno je da ih ne iskoristimo za iskorištavanje.

Ciklus Venere i Plutona je započeo krajem studenog 2016. i sve što je započelo u to vrijeme sada se može realizirati u javnosti.

Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com