SUSRET VENERE I MARSA U DJEVICI Sjajna prilika za početak novog odnosa ili partnerstva

Aspekt konjunkcije Venere i Marsa dogodit će se u večernjim satima četvrtka, 5. listopada, za vrijeme punog Mjeseca u Ovnu.


Zadnji put smo imali Veneru i Marsa zajedno u studenom 2015. godine, a sljedeći put bit će ponovno zajedno u kolovozu 2019.

Konjunkcija između ovih planeta događa se svake dvije godine i označava novi početak u odnosima i partnerstvu bilo koje vrste.

Venera i Mars zadnji put su bili skoro na istom stupnju Djevice prije 32 godine. Znači, ponavlja nam se nešto od 5. studenog 1985. godine.

Ovakav spoj planeta ljubavi i strasti su sjajne prilike za početak novih odnosa.

Budući se konjunkcija odvija u znaku Djevice, ovo bi trebalo na osobe koje su rođene od 10 do 15. rujna bilo koje godine posebno utjecati, jer kroz cijelu godinu će imati ovaj aspekt u svojim solarnim kartama.

Ako vam je podznak Blizanac, ova konjunkcija imat će utjecaj na ljubav, ako je podznak Lav ova konjunkcija imat će utjecaj na financije. Tko ima podznak u Vodenjaku može očekivati novi ciklus vezan uz seksualnost i partnerov novac, a Ribe novi početak u partnerstvu…

Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com