SAJAM INTERIJERA “InDizajn – Festival modernog doma” u Areni Zagreb od 14. do 17. rujna

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec nedavno se vratila iz New Yorka, gdje je snimala epizode za nadolazeću dvanaestu sezonu ‘InDizajna’, te se odmah posvetila organizaciji drugog međunarodnog sajma interijera ‘InDizajn – Festival modernog doma’ što će se i ove godine održati u Areni Zagreb od 14. do 17. rujna.

„Možda se čini kao da je to još daleko, ali kad ste organizator, čini vam se kao da je sutra! Ima tu jako puno posla i detalja na koje treba pripaziti kako bi sve proteklo u najboljem redu. Kad još k tome dodate i pripremu emisije, klijente u mom studiju za dizajn interijera te pripremu nove linije proizvoda, jasno vam je da me čeka dugo toplo radno ljeto“, kaže Mikulec, koja će još poneki vikend iskoristiti za uživanje u moru, no uglavnom će pripremati  sajam na koejm će predstaviti i svoju novu liniju priozvoda.

Prošli tjedan vratila se iz američke metropole gdje je spojila ugodno s korisnim i ondje snimila dio novih epizoda za jesensku sezonu ‘InDizajna’.

„Posjetili smo i snimili nekoliko divnih stanova, upoznali mnoštvo dizajnera interijera i arhitekata koji su nas divno dočekali. Posebno sam bila uzbuđena kada smo posjetili stan koji je opremala scenografkinja filma ‘Vrag nosi Pradu’ te serije ‘Seks i grad’. Neću vam previše otkrivati, sve ćete vidjeti u dvanaestoj sezoni emisije”, ističe Mikulec koju su, uz navedeno, vrlo impresionirali  stanovi u samom središtu New Yorka, ali i tipični stanovi Njujorčana.

 

 

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.