HOROSKOP ZA UTORAK, 20 TRAVNJA Financijsko poboljšanje

Kako zanimljivo: ni jedan planet nije retrogradan. Sve su to ciklusi! Koristite ovu energiju naprijed da se podsjetite da vjerujete u svoju budućnost. (kako god okrenete, tamo ćete živjeti ostatak svog života.) Ovaj tjedan četiri su planeta u Biku, što znači da možete povećati svoje bogatstvo jer je Bik znak novca i materijalne imovine. Očekujte financijska poboljšanja!

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.03 do 8.10 nakon čega će Mjesec ući u Lava. Mjesec je trenutno u prvoj četvrti i može doći do krize jer ćemo biti prisiljeni poduzeti akciju. Mjesec u Lavu želi da se maknemo iz svojih zona udobnosti kako bismo izrazili sebe.

Napravite neki potez danas kako biste pogurali naprijed namjeru ili cilj koji ste zamisli na mlad Mjesec prošli tjedan. Koji je korak koji možete poduzeti koji će vas gurnuti naprijed?

Obratite pažnju na svaku fazu Mjesečevog ciklusa jer će vam to pomoći da dovršite svoje projekte i ostvarite svoje želje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Moje putovanje s astrologijom počelo je davne 1988. godine, kad sam imala 14 godina. Knjiga koja me najviše zainteresirala za astrologiju bila je "Ne vjerujte - provjerite!" našeg poznatog astrologa Mile Dupora. Nakon što sam pročitala mnogo knjiga, 1999. sam krenula u školu astrologije kod vrhunskog riječkog astrologa Damira Jovetića, koji mi je i dan-danas jedan od najdražih učitelja. Nakon toga sam nastavila svoje obrazovanje u raznim školama astrologije. Osim osnovnih tečajeva astrologije, završila sam specijalizirane tečajeve za horarnu astrologiju, medicinsku holističku astrologiju, poslovnu astrologiju, psihološku astrologiju, astrokartografiju te karmičku astrologiju. Koliko je to područje astrologije zanimljivo, pokazuje podatak da je tečaj karmičke koji sam osmislila, postao moj najpopularniji tečaj. Od početka svoje karijere, od 1997. do 2007. godine, vodila sam trgovine ezoterije "Luč" i "Zenit" u centru Rijeke. Kako imam ascendent u znaku Strijelca, puno sam putovala i učila sve do 2007. godine, kada sam pokrenula svoju školu astrologije. Kao pravi Strijelac, traganje za istinom, putovanje i prenošenje znanja moja su misija i strast. Od 2014. godine, kada mi je tranzitni Uran aktivirao šestu kuću posla, započela sam s online tečajevima astrologije. Posebno me zanimaju poslovna astrologija, budući da sam od svoje 18. godine privatni poduzetnik, te karmička i psihološka astrologija.