KOLEKCIJA OBUĆE THE BIG BLUE Na navlačenje, na vezice, na patent, lajkamo ih sve

The Big Blue je najmlađi brend Borova te je u vrlo kratko vrijeme postao neizostavan dio modnih kombinacija osoba koje biraju kvalitetu i udobnost.

Svaki par obuće The Big Blue izrađen je ručno u tvornici Borovo od prirodnih materijala i kože što je dodatni razlog zbog kojeg je brend toliko neodoljiv.

The Big Blue, iza čijeg imena se krije veliki plavi Dunav, spoj je brenda, proizvodnje, ljubavi i Vukovara. Obuća The Big Blue je namijenjena svima koji biraju opušteni i poslovni stil, a istovremeno se ne žele odreći elegancije i kvalitete. Nekoliko je različitih modela obuće – na navlačenje, na vezice i na patent, a koji zadovoljavaju sve modne zahtjeve.

Za modni izričaj modela zaslužna je Andreja Bistričić, a studio Esenca je šminkom zaokružio priču.

Fotografije su snimljene pod budnim okom Tomislava Marića.

Cijela kampanja snimljena je u Vukovaru, u tvornici Borovo, na šetnici uz Dunav, u Muzeju grada Vukovara i na riječnom brod Bajadera. Lokacije su dodatno naglasile kako raskoš kolekcije The Big Blue, tako i samog grada Vukovara.

Kolekciju čini ukupno devet modela, pa će žene moći birati između šest, a muškarci između tri.

Modeli obuće The Big Blue dostupni su u prodavaonicama Borovo te dio kolekcije i na shopu www.borovo.hr po cijeni od 449,00 kuna.

...