ASTRO PROGNOZA ZA NEDJELJU, 8. LISTOPADA Dan nit’ povoljan za ljubav, nit’ za novac

Aspekt Venere u kvadratu sa Saturnom donosi dan koji može proteći u raspravama.

Ovo je posljednji Venera-Saturn kvadrat u promjenjivim znakovima i predstavlja hladan tuš, blokiranje osjećaja, odbijanja kad se radi o ljubavi.

Dan nije povoljan za ljubav, a ni za novac. Imat ćemo osjećaj nezadovoljstva, izoliranosti, melankolije. Osobni odnosi mogu biti napeti i mi ćemo oprezno i štedljivo izražavati svoje emocije.

Isto tako aspekt ukazuje na financijska ograničenja ili malu zaradu.

Dan nije povoljan za početak novih odnosa jer se može dogoditi da taj odnos bude obilježen temama dužnosti i ograničenjima.

Mjesec će u Biku biti do popodnevnih sati kada će krenuti u svoj prazni hod do sitnih noćnih sati.

Provedite večer uz šalicu vrućeg čaja ili s čašom vina, odmorimo i zapamtimo da ako ugodimo sebi i drugi će nama ugađati (u se, na se i poda se).

U nedjelju, 8. listopada od 15:45 do ponedjeljka 9. listopada u 3:44 sata je prazni hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com