JUPITER SELI U ZNAK ŠKORPIONA U kojem polju vašeg života će se događati promjene

Značajan dan za nas zbog Jupitera koji će nakon godinu dana izaći iz znaka Vage i početi idućih godinu dana tranzitirati znak Škorpiona.

Jupiter provodi otprilike godinu dana u svakom znaku i njegov posao je sve proširiti i povećati gdje god da se on nalazi.

Sve dok Jupiter bude u znaku Škorpiona bavit ćemo se pitanjima vezanim uz nasljedstvo, kredite, osiguranje, ulaganja, poreze i seksualnost i tu se mogu očekivati velike promjene.

Pogledajte u kojoj kući horoskopa vam se nalazi 0. stupanj Škorpiona, u vašem natalnoj karti, da biste shvatili gdje će se dogoditi transformacija i ekspanzija u narednih godinu dana.

Ovo je dobro vrijeme za poboljšanje naših intimnih odnosa i financija.

Mjesec i dalje nastavlja kroz znak Blizanca i imat će malo teže aspekte s Marsom, ozbiljnim Saturnom i Venerom tijekom dana, koji bi mogao biti izazovan, težak i neugodan po pitanju onoga što bismo željeli izreći.

Tijekom utorka, 10. listopada, Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com