SATURN U JARCU DO 2020. Tko će imati koristi, a tko će morati zasukati rukave

U petak, 13. listopada do 17 do 19 u Kružnoj 8/II u Rijeci astrologinja Dunja Fućak održat će radionicu na temu Saturn u Jarcu.

Ova radionica bit će posvećena tranzitu Saturna u Jarcu koji počinje 21. prosinca 2017. godine te će se u tom zemljanom znaku nalaziti sve do 22. ožujka 2020. To će biti iznimno važne godine za osobe koje će tada proživjeti Saturnov povratak te su rođene u razdoblju od siječnja 1959. do siječnja 1962. godine, kao i oni mlađi rođeni od veljače 1988. do veljače 1991. godine.

U astrologiji se na Saturna gleda kao na neko ograničenje, poteškoće, ali on u isto vrijeme u našim horoskopima označava i učenje u širem smislu te riječi. Ono što se pouzdano zna je to da je njegov način težak, konkretan, ali nas dovodi do rasta i zrelosti. Nakon prolaska Saturna kroz određeno područje u našim horoskopima, u životu postajemo zreli, jači i sposobniji.

Tko će imati koristi od ovog tranzita, a tko će morati zasukati rukave i krenuti rješavati probleme?

Što Saturn prolazak kroz znak Jarca znači za Bikove, Djevice, Blizance, Rakove, Škorpione?

Kome će napokon biti bolje, a kome počinje razdoblje teškoća i ograničenja?

Što znači kad Saturn tranzitira drugu kuću natalnog horoskopa, a što kada prolazi dvanaestom kućom, saznat ćete na radionici u petak.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne putem maila na astroring@gmail.com

...