ONLINE SAJAM POSLOVA Virtualni sajam karijera i znanja do 18. listopada

Noćas je na www.dankarijera.com počeo najveći regionalni online sajam poslova –  osmi Virtualni sajam karijera i znanja.

Od 11. do 18. listopada na sajmu se predstavlja 70 izlagača, tvrtki i edukativnih ustanova iz Hrvatske, ali i regije.

Sajam organizira najveći hrvatski portal za zapošljavanje MojPosao u suradnji s regionalnim partnerima Infostud i Posao.ba.

Tijekom osam dana sajma posjetitelji u potrazi za poslom mogu ‘prošetati’ kroz pet kapsula: IT, Financije, Trgovina i Turizam, a nova znanja mogu pronaći u kapsuli Edukativnih ustanova.

U sklopu Sajma, od 11. do 16. listopada, održava se i prvi Virtualni hackathon. Pozivaju se svi programeri da sudjeluju u rješavanju zadataka, jer oni najbolji konkuriraju za vrijedne nagrade: Dron, Oculus Rift, 3D printer i mnoge druge. Proglašenje pobjednika održava se 18. listopada, na zadnji dan Sajma.

Tijekom trajanja sajma poslodavci će posjetiteljima biti dostupni na chatu, a kandidati zainteresirani za posao imat će priliku dogovoriti i video razgovor s poslodavcem putem privatnog video chata.

Predstavljanje tvrtki izlagača (webcast), u kojem poslodavci odgovaraju na pitanja o procesu zapošljavanja unutar svoje tvrtke, počinje 13. listopada u 10 sati, a možete ga pratiti uživo putem You Tube kanala ‘Virtualni dani karijera i znanja’.

Regionalni izlagači na sajmu su LIDL, Addiko Bank, Jadranka i Lafodia Sea Resort, zlatni izlagači su Rimac Automobili, AD Plastik, Kaufland, Hrvatski Telekom, a srebrni izlagači: Cloudsense, PLIVA, Dubrovački Vrtovi Sunca, Tomsoft, Sportbet, Impol-TLM.

Generalni medijski pokrovitelji Virtualnih dana karijera i znanja su Lider, Otvoreni radio, Poslovni dnevnik i Bug.

...