MODNE MAJSTORIJE Robert Sever novu kolekciju posvetio prijateljici Kristini Bangouri

Jedna od iščekivanijih revija na Bipa fashion.hr svakako je revija dizajnera Roberta Severa.

Rafinirano, elegantno, jako chic i ženstveno, ali prije svega samosvjesno – to je stil koji njeguje muza Roberta Severa. Ona je strastvena u svemu što radi, ona je emancipirana i ona modu koristi kao izraz svojeg karaktera. Takva je nova kolekcija.

Sever će predstaviti 60 odjevnih kombinacija u sklopu nove kolekcije koju je nazvao Kristina.

Kolekcija od pregršt dnevnih kombinacija s čime se RS brand najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj. I ove je sezone pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama.

  • Brand koji postoji već 16 godina radim uvijek s puno ljubavi strasti i velikog poštovanja prema ženama. Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad, stvarajući iskreno i sa smislom, a kako već dugo razmišljam o muškoj estetici odlučio sam kolekciju začiniti i muškim kombinacijama, a riječ je o odjeći koju i sam vrlo rado nosim i koju osobno preferiram – od inspiracije jeansom 90-ih, preko vojničkih kaputa, jednostavnih košulja i sportskih majici, otkriva mali dio svoje nove modne priče koju predstavlja novom kampanjom.

Odjeća prepoznata kao romantična, chic poslastica koja ispunjava potrebe moderne žene i muškarca i ove je sezone nastavak ideje koju poznati dizajner ima o tome kako suvremeni ljudi izgledaju, a dosljedan je ostao i u osmišljavanju imena kolekcija.

Kako su sve RS kolekcije inspirirane stvarnim ženama i nakon što je prošle zime bila jedno od zaštitnih lica kampanje, ovo jesensko-zimsko izdanje Severovih modnih majstorija dobilo je ime po njegovoj prijateljici Kristini Bangouri.

...