OD ŠUME DO NAMJEŠTAJA Tvrtka Florian Hrvatska predstavila svoj asortiman

Tvrtka Florian Hrvatska, jedan od tržišnih lidera u segmentu drvne industrije, predstavila je svoj asortiman povodom današnjeg otvorenja Ambiente, 44. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije na Zagrebačkom velesajmu.

Vrhunski drveni namještaj s hrvatskim potpisom svi posjetitelji sajma moći će razgledati do 15. listopada u okviru izlagačkog programa tvrtke Florian Hrvatska.

Ovogodišnja Ambienta ponovno stavlja u fokus potencijal drvne industrije, a Florian Hrvatska predstavit će se putem dva izložbena štanda. Konceptualno zanimljivo izlaganje koje se prostire na površini od 260 m2, ”Od šume do namještaja”, priča je o proizvodnji hrvatskog masivnog drvenog namještaja u Čazmi i Novoselecu.

Članice Florian Hrvatska, tvrtke DI Čazma i DIN Novoselec proizvode namještaj prvenstveno od slavonskog hrasta, poštujući ekološke zahtjeve te vrlo visoke standarde stručnosti i kvalitete koje zahtijeva proces proizvodnje kvalitetnog namještaja iz punog drva. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, ulaganju u najsuvremeniju tehnologiju te njegovanju personaliziranog pristupa kupcima DI Čazma i DIN Novoselec su danas među najuspješnijim domaćim drvoprerađivačkim tvrtkama.

U dijelu Design Zone DI Čazma će na 80 m2 predstaviti dvije hotelske sobe osmišljene u suradnji s nagrađivanim hrvatskim dizajnerima – sobu Linea potpisuje dizajn studio Diz/viz, dok je modularna hotelska soba Pan-El proizvod dizajnera Nevena Kovačića. Hotelska soba Linea napravljena je od drvnog dekora izbijeljelog hrasta u kombinaciji s antracit bojom. Na svim elementima u sobi, kao karakterističan i dekorativan detalj, proteže se forma linije. Krevet i uzglavlje su posebno istaknuti led rasvjetom ugrađenom u podnožju kreveta te ispod panela na uzglavlju. Svaki element može se dimenzijama i dekorima prilagoditi klijentovim potrebama i svakom prostoru.

Sa svojim brendom FloContract, koji svojim pristupom u izradi i osmišljavanju poslovnih interijera predstavlja inovaciju na tržištu opremanja interijera, DI Čazma pruža profesionalne usluge opremanja hotela, ureda i poslovnih objekata.

Mogućnost potpune individualizacije i integracije želja i potreba klijenata ono je što FloContract čini drukčijim.