HOROSKOP ZA PETAK, 11. VELJAČE Na što biste danas trebali obratiti pozornost

U popodnevnim satima imamo spoj Merkura i Plutona, posljednji od tri puta, što nam donosi povećanu metalnu koncentraciju, uvid i sposobnost pronalaženja pravog rješenja. Povećava se intuicija, što pomaže u izbjegavanju mogućih opasnosti. A ako ovih dana vaš “unutarnji glas” daje upozorenje, trebali biste ga poslušati. Bit će prilike učiniti puno u kratkom vremenu, pronaći dobro rješenje za probleme, na vrijeme prepoznati prijevaru ili spletku, sumnjive informacije ili prijevarne sheme.

Ovo je dobro vrijeme za provjeru točnosti financijske i druge dokumentacije, izvješća ili informacija. U pregovorima i raspravama ne treba popuštati u iskušenju da drugima namećete svoje mišljenje. Ovo je dobro vrijeme za intelektualni rad: sada možete doći do srži problema, riješiti složene probleme, napraviti iskorak u istraživanju.

Budite oprezni u izjavama kako ne biste izazvali napetost ili agresivne osobnosti. Treba izbjegavati manipulacije i igre moći.

S druge strane, to je fiksacija na jednu temu ili pristup, sklonost opsesivnim idejama, što se ne smije dopustiti – ovaj pristup sužava pogled i možete propustiti bolja rješenja. Ovaj aspekt čini kontakte intenzivnijim, mišljenja beskompromisnima, a putovanja napetima. Možete se suočiti s izravnim pritiskom, prisilom, ucjenom, nekim tko govori jezikom ultimatuma.

Ova se konjunkcija događa na 27 stupnjeva Jarca. Pogledajte u svoj natalni horoskop gdje vam se nalazi Jarac. Ako imate planete u vrlo kasnim stupnjevima kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) ovo je vrlo relevantno za vas osobno. Ako ste u mogućnosti identificirati problem u svom životu, znajte da je ovo kraj (ovog poglavlja) priče. Koje su bile snažne teme i intenzivni razgovori u vašem životu tijekom tog vremena (30. prosinca, 28. siječnja i danas)?

Inače, i Merkur i Pluton uskladit će se u naredna dva dana sa sjevernim Mjesečevim čvorom. Svoj svijet stvaramo kroz svoj um, znanje i mudrost. Ovo je spektakularno vrijeme za djelovanje u skladu s vizijama, za ponovno zamišljanje područja vašeg života u kojima biste željeli pronaći bolji smjer i svrhu.

Mjesec provodi dan u Blizancima.

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 11. veljače od 9.22 do subote, 12. veljače u 00.26.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Moje putovanje s astrologijom počelo je davne 1988. godine, kad sam imala 14 godina. Knjiga koja me najviše zainteresirala za astrologiju bila je "Ne vjerujte - provjerite!" našeg poznatog astrologa Mile Dupora. Nakon što sam pročitala mnogo knjiga, 1999. sam krenula u školu astrologije kod vrhunskog riječkog astrologa Damira Jovetića, koji mi je i dan-danas jedan od najdražih učitelja. Nakon toga sam nastavila svoje obrazovanje u raznim školama astrologije. Osim osnovnih tečajeva astrologije, završila sam specijalizirane tečajeve za horarnu astrologiju, medicinsku holističku astrologiju, poslovnu astrologiju, psihološku astrologiju, astrokartografiju te karmičku astrologiju. Koliko je to područje astrologije zanimljivo, pokazuje podatak da je tečaj karmičke koji sam osmislila, postao moj najpopularniji tečaj. Od početka svoje karijere, od 1997. do 2007. godine, vodila sam trgovine ezoterije "Luč" i "Zenit" u centru Rijeke. Kako imam ascendent u znaku Strijelca, puno sam putovala i učila sve do 2007. godine, kada sam pokrenula svoju školu astrologije. Kao pravi Strijelac, traganje za istinom, putovanje i prenošenje znanja moja su misija i strast. Od 2014. godine, kada mi je tranzitni Uran aktivirao šestu kuću posla, započela sam s online tečajevima astrologije. Posebno me zanimaju poslovna astrologija, budući da sam od svoje 18. godine privatni poduzetnik, te karmička i psihološka astrologija.