HOROSKOP ZA SRIJEDU, 16. VELJAČE Pun Mjesec u Lavu – koja je naša svrha?

U 17.26 imamo pun Mjesec na 27. stupnju Lava koji nam nudi jačanje samopouzdanja  i snagu otvaranja srca. Ovaj pun Mjesec tvori napete aspekte s Mjesečevim čvorovima, koji su matematičke točke na našem nebu koje predstavljaju našu sudbinu. Pod utjecajem ovog punog Mjeseca, vođeni smo da se prisjetimo da naša sudbina nije neko daleko mjesto do kojeg se moramo boriti da stignemo, već mali tihi prostor koji živi u nama.

Vrlo često smo prevareni da vjerujemo da naša najveća postignuća i vođenje života od cilja moraju biti izravno povezani s našom karijerom i načinom na koji odlučujemo provoditi svoje vrijeme. Iako oni mogu biti relevantni na putovanju, usklađenost s našom svrhom više je stanje uma i stanje bića.

Zapravo nije važno što radimo, usklađenost s našom svrhom dolazi s dubljeg, jednostavnijeg mjesta. Uklonite komplikacije, otpustite ideju da morate naporno raditi kako biste pronašli svoju svrhu – reprogramirajte ta uvjerenja tako da možete prepoznati da se vaša svrha nalazi iznutra, a ne izvana.

Svrha, naša najviša evolucijska točka, svi ovi prekrasni pojmovi također mogu dočarati različite stvari u nama. Promatrajte kakve osjećaje stvaraju. Razmislite o tome što vam znači biti usklađen sa svojom svrhom i najvišom sudbinom. Koji osjećaji padaju na pamet?

Jedan od darova koje nam ovaj pun Mjesec nudi je i energija lakoće. Podsjeća nas da omekšamo svoje biće i da se usredotočimo na stvaranje radosti. Biti u stanju radosti jedan je od najbržih načina da nas poveže s Božanskim, i put naše sudbine.

Put radosti i put svrhe vrlo su često isprepleteni. Slijedeći jedno, na kraju pronalazimo put do drugog.

Ako se osjećate teško zbog nečega u svom životu ili ste frustrirani događajima koji se trenutno odvijaju oko vas, napravite ritual za pun Mjesec. Dopustite da njegove vibracije unesu malo lakoće u vaše biće i u situaciju.

U popodnevnim satima Venera i Mars će se spojiti u Jarcu što će pojačati naše osjećaje  koji sada mogu biti vrlo strastveni. Ovaj tranzit stvara toplu, izražajnu i živu energiju. Venera je diplomatska, nježna, romantična i osjetljiva, dok je Mars izravniji, seksualniji i asertivniji.

S jedne strane, Venera može ublažiti agresivnost Marsa. S druge strane, Mars može unijeti nestrpljivost ili silu u romantične impulse Venere. U našim je interakcijama prisutna određena razina konkurencije. Iako je vjerojatno ugodan izazov, nije isključeno da može biti ometajući. Zapravo, možemo biti impulzivni sa svojim odnosima, zadovoljstvom, novcem ili materijalnim dobrima. Također možemo unijeti više kreativnosti u svoj rad ili poslovanje.

Prazan hod Mjeseca imamo od 17.56 do 21.42 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Moje putovanje s astrologijom počelo je davne 1988. godine, kad sam imala 14 godina. Knjiga koja me najviše zainteresirala za astrologiju bila je "Ne vjerujte - provjerite!" našeg poznatog astrologa Mile Dupora. Nakon što sam pročitala mnogo knjiga, 1999. sam krenula u školu astrologije kod vrhunskog riječkog astrologa Damira Jovetića, koji mi je i dan-danas jedan od najdražih učitelja. Nakon toga sam nastavila svoje obrazovanje u raznim školama astrologije. Osim osnovnih tečajeva astrologije, završila sam specijalizirane tečajeve za horarnu astrologiju, medicinsku holističku astrologiju, poslovnu astrologiju, psihološku astrologiju, astrokartografiju te karmičku astrologiju. Koliko je to područje astrologije zanimljivo, pokazuje podatak da je tečaj karmičke koji sam osmislila, postao moj najpopularniji tečaj. Od početka svoje karijere, od 1997. do 2007. godine, vodila sam trgovine ezoterije "Luč" i "Zenit" u centru Rijeke. Kako imam ascendent u znaku Strijelca, puno sam putovala i učila sve do 2007. godine, kada sam pokrenula svoju školu astrologije. Kao pravi Strijelac, traganje za istinom, putovanje i prenošenje znanja moja su misija i strast. Od 2014. godine, kada mi je tranzitni Uran aktivirao šestu kuću posla, započela sam s online tečajevima astrologije. Posebno me zanimaju poslovna astrologija, budući da sam od svoje 18. godine privatni poduzetnik, te karmička i psihološka astrologija.