IZA SCENE Kako žive glazbenici i odabranice njihova srca

 

The Platinum Life, nova dokumentarna serija kanala E! prati sedam dama koje su u glazbenoj industriji izašle iz sjene svojih jačih polovica i došle u centar pažnje.

E! osigurava propusnicu za neometan pristup iza scene, iza kulisa glazbenih top lista, kao i uvid u život dama čiji utjecaj ima težinu u glazbenom biznisu.

Nova dokumentarna serija The Platinum Life bit će premijerno emitirana 22. listopada u 21 sat, a tijekom osam jednosatnih epizoda, gledateljima će se predstaviti Asiah Collins, Alycia Bella, La’Myia Good, Shantel Jackson, Nazanin Mandi, Lola Monroe i Crystal Smith.

One su važan dio VIP scene zahvaljujući svojim partnerima koji su poznati u glazbenom svijetu, kao što su Nelly, NE-YO, Eric Bellinger i drugi.

Dok se bore za vlastite karijere i pokušavaju se ostvariti, ove žene su uporne i neće dozvoliti da im se bilo što ispriječi na putu uspjeha. Ipak, život pod reflektorima dolazi s određenim pravilima koje ove dame moraju slijediti. Hoće li dozvoliti biti ukalupljene ili će slijediti svoje instinkte?

GLAVNE DAME U SERIJI THE PLATINUM LIFE

Asiah Collins, udana za multiplatinastog izvođača, skladatelja i producenta Kida Inka. Najmlađa u krugu prijatelja, naporno radi kako bi postigla balans između zabave i odgovornosti. Ona se suočava s dilemom kako uravnotežiti obveze vezane za karijeru, i biti dobar roditelj svojoj kćerki, zajedno sa suprugom Kidom Inkom. Asiah je odana prijateljica i to očekuje i od drugih, ali nastavlja biti tvrdoglava oko nekih neriješenih pitanja s Crystal.

Shantel Jackson je u vezi s Grammyjem nagrađivanim reperom, pjevačem, skladateljem i producentom Nellyjem. Shantel smatra da se u vezi s Nellyjem konačno osjeća kao da je našla srodnu dušu. Nelly je upravo kupio novi dom u Los Angelesu za njih dvoje, i napominje Shantel da bi beba bila pravi korak u njihovoj vezi. Međutim, Shantel je usredotočena na to da svoju karijeru podigne na višu razinu i želi što kasnije postati majka.

Alycia Bella, odnedavno slobodna. Pjevačica, glumica, ambiciozni DJ i vrlo je eksplozivna. Činjenica da nema stalnog partnera samo pojačava stres, ali Alicya se trudi kontrolirati ga i izvući pouke iz grešaka i pokušaja.

Lola Monroe je u vezi s reperom, skladateljem i producentom Kingom Losom. Nakon što je nominirana za najboljeg ženskog hip-hop izvođača na dodjeli BET nagrada, Lola Monroe je tri godine izbivala s pozornice kako bi bila super-mama svom sinu Brixtonu. Sada se Lola želi vratiti na prijašnju poziciju kada je u pitanju karijera i naprečac osvojiti glazbenu industriju. Ulozi su veliki kada je ovaj povratak u pitanju i sada je za nju „biti ili ne biti”. Imajući to na umu, njen dugogodišnji partner King Los morat će preuzeti dio kućanskih i roditeljskih obveza.

Crystal Smith. Njen suprug je višestruki Grammyjem nagrađivani pjevač, skladatelj, producent i glumac NE-YO. Kao najnoviji član The Platinum Life, ona još mora učiti. Čini se da je odlučna kada je postavljanje pravila u pitanju, i želi živjeti onako kako je zamislila. Dok njen pogled na svijet bez ružičastih naočala dovodi do toga da “perje leti na sve strane”, ona je fokusirana na svoj kanal posvećen kuhanju i dizanju svog biznisa na višu razinu.

La’Myia Good, udana za Grammyjem nagrađivanog pjevača, skladatelja i producenta Erica Bellingera. Trenutno ima puno stvari o kojima vodi računa. Zauzeta je karijerom, pokušavajući balansirati između svog filantropskog angažmana i majčinstva, dok se trudi brak sa suprugom Ericom Bellingerom održati strastvenim. Za razliku od nekih žena, La’Myia je u industriju zabave ušla sa sedam godina, zajedno sa svojom sestrom, glumicom Meagan Good. Ona predstavlja osobu koja se ne kaje i sukobi joj nisu strani, pogotovo kada je u pitanju njena najbolja prijateljica Crystal.

Nazanin Mandi zaručena je za Grammyjem nagrađivanog pjevača, skladatelja i producenta Miguela. Nakon jedanaest godina uspona i padova u vezi sa čovjekom svog života, Nazanin je službeno zaručena za Miguela i trenutno je zauzeta planiranjem velikog vjenčanja sljedećeg proljeća. Ipak, Nazanin nije okupirana samo planiranjem nezaboravne svadbe, nego i lansiranjem svoje etikete bikinija, modelingom i radom na karijeri pjevačice.

 

The Platinum Life su producirali STXtv i Tower 2 Productions, a Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Shanta Conic i Kim McKoy bili su izvršni producenti.

...