FOTO Vlastiti aqua park i generator valova ne dolaze u obzir? A biodesign bazen?

Dan bezvezan iz preko nekoliko razloga. Subota, radna…

Kadli saznašmo da se od 25. do 28. listopada na ovogodišnjem 21. međunarodnom sajmu SASO 2017. u Spaladium areni održava Sajam bazena i bazenske opreme, koji uključuje i uređenje okoliša.

Pogled nam padne na ponudu obiteljske tvrtke Niveto  jer sve što ti treba na ovakav dan je osobni aqua park i generator valova!

Tvrtka je osnovana 1993. godine kao firma uslužnih djelatnosti, koja je tijekom godina prerasla u jednu od vodećih u segmentu bazena, fontana, masažnih bazena i aqua parkova u Hrvatskoj.

Na kraju smo se i dalje nezadovoljni mogućnostima koje nudi bablje ljeto, odlučili raznoditi zasad samo gledajući bazene, odlučni da ćemo kad budemo veliki imati svoj vodeni park i generator valova.

Biodesign bazeni su bazeni novog doba usavršene tehnologije izvođenja, jednostavnog održavanja te potpune usklađenosti s prirodom. Dakle, zamislite da ste u bazenu savršeno integriranom u krajolik. Bazen je to s kristalno čistom vodom, koji naglašava vaš vrt u svim godišnjim dobima. Mi smo to upravo zamislili.

 

...