PRILIKE I SRETNE OKOLNOSTI Jupiter donosi darove, što je u vašem paketiću?

Jupiter je 10. listopada 2017. ušao u Škorpiona i tamo će boraviti sve do 9. studenoga 2018.

Pogledajmo prognozu, ovisno o tome koji je vaš podznak (ascendent, Asc.), pa ćete tako saznati i na kojem području će vam Jupiter pružati prilike i darivati sretne okolnosti.

Asc Ovan
Financije će biti aktualne u narednih godinu dana, pogotovo ako radite u području bankarstva i poslovnog upravljanja. Seksualna energija će vam se povećati. Ovaj Jupiter će vam donijeti rast kroz strast i duhovno spajanje. Nasljedstva, korist kroz resurse drugih, bankovni krediti i poslovanja sada će se odvijati u vašu korist. Vjerski i duhovni preporod.

Asc Bik
Jupiter će ući u vašu sedmu kuću partnerstva i odnosa s drugima. Za one koji još uvijek sanjaju o srodnoj duši, to može biti sjajna godina upoznavanja novih ljudi. Za one koji drže svoje voljene u blizini, provjerite znaju li oni koliko ih volite i koliko vam je stalo do njih. Sva pitanja vezana uz partnerstva i suradnje su posebno istaknuta u narednih godinu dana. Povoljna godina za brak, osobne konzultacije bilo koje vrste od stručnih savjetnika, kao i pravna pitanja koja ove godine možete riješiti.

Asc Blizanac
Jupiter će tranzitirati vašu šestu kuću i praktična pitanja će biti u fokusu u ovih godinu dana. Vaša pozornost na detalje, kao i svakodnevni posao sada će se uveliko isplatiti. Rad i profesionalni život sada su posebno dobro aspektirani i vaše vještine diplomacije mogu se pozitivno iskoristiti. Sav trud će sada biti nagrađen. Zdravlje bi trebalo biti općenito dobro, ali opreza radi – sklonost debljanju s Jupiterom (širenje) u šestoj kući (dijeta, zdravlje) može vam donijeti povećanje kilaže.

Asc Rak
Jupiter će tranzitirati vašu petu kuću, a to je definitivno vrijeme za zabavu i kreativnost. Uglavnom, svakom treba godina zabave i kreativnosti. Osobni rast, sloboda u samoizražavanju i novosti u ljubavnim vezama obilježit će ovih godinu dana. Vjerujem da ovaj tranzit može povećati vaše šanse za dobitak na lutriji i novi ljubavnik/ljubavnica može vam doći u život.

Asc Lav
Glavno pitanje je: kako je kod vas doma? Jer, Jupiter tranzitira vašu četvrtu kuću i sad možete pronaći ono što vam je potrebno u vašem domu. Seljenje, kupnja nekretnine izvan vaših mogućnosti, uređenje…, obilježit će ovo razdoblje od godinu dana.

Asc Djevica
Jupiter će tranzitirati vašu treću kuću komunikacije, i sada možete biti osobito rječiti stavljajući drugima na znanje kako se osjećate s njima. Svi oblici komunikacije će biti obilniji nego inače; možete očekivati više pozivnica nego što ih možete prihvatiti. Pisanje e-mailova i telefonski pozivi mogu biti izvan vaše kontrole. Napredak u određenom studiju ili kratka putovanja mogu vam sada donijeti dobitak.

Asc Vaga
Jupiter ulazi u vašu drugu kuću, pa novac može biti potrošen jednako brzo kako je i zarađen… Pripazite na pretjerivanje! Ovdje Jupiter može privući novac i materijalne stvari, čak i ljude. Investirajte resurse mudro; vaša sposobnost kada obrađujete druge bit će uveliko poboljšana, i to pozitivno za vas. Veliki naglasak je na vrijednostima. Novac i lijepi darovi i dalje će stizati glatko u narednih godinu dana.

Asc Škorpion
Vjerojatno ste već primili puno komplimenta za svoj izgled! Ovdje Jupiter daje atraktivnost. Ako ste s obzirom na promjenu frizure ili odjeće, primijetili pozitivno razdoblje, znači da je Jupiter počeo djelovati na vas. Budite oprezni s prehranom, jer Jupiter gdje god dođe širi, pa tako može i vaše tijelo dok boravi u prvoj kući. Vaša energija je sada magnetska i može donijeti ono što je potrebno da sebe promovirate. Vrijeme je da se usredotočite na otkrivanje istine, kao i na povoljno razdoblje za novi početak. Ovo je vrijeme za učenje i stjecanje iskustva.

Asc Strijelac
Jupiterov prolazak kroz dvanaestu kuću može vam donijeti duboku potrebu da služite nesebično, bilo kroz svoje osobne kapacitete ili volonterski rad. Vi možete biti u potrazi za dubljim aspektima u odnosima s drugima. Možete primiti dobre vijesti koje niste nikad očekivali. Ovo je vrijeme za ulaganje u sebe privatno i tiho. Uzmite neko vrijeme za meditaciju i povežite se sa svojom duhovnom stranom. Možda ćete naići na duhovnog učitelja koji će vam pomoći da razumijete metafiziku.

Asc Jarac
Ako imate online poslovanje, možete očekivati napredak! Sjajna prilika za oglašavanje vaših proizvoda online i pridruživanje novim zajednicama ili klubu, upoznavanje novih prijatelja i ljudi iz različitih sredina. Pokušajte razviti svoje prijateljstvo bez nadmetanja, dajući materijalne darove kako biste izrazili svoju zahvalnost. Vaši prijatelji mogu biti od velike materijalne pomoći za vas, vjerojatno će vam pomoći bez da vas se pita. Rast kroz posebne interesne skupine; sjajna prilika da radite za dobrobit drugih!

Asc Vodenjak
Ulaskom Jupitera u vašu desetu kuću karijere može vam donijeti blagoslov i obilje u vašem profesionalnom okruženju. Ovo je definitivno vrijeme kada možete predstaviti sebe u najboljem svjetlu. Iskoristite ovu povoljnu energiju i fokus na karijeru iz snova… Gdje biste željeli biti? Sada vam se stvaraju velike šanse za napredak u karijeri, pogotovo ako ste radili teško zadnjih desetak godina. Provjerite svoje želje i dopustite sebi da na vlastiti način dobijete priznanje, promociju za dobro obavljeni posao. Ako želite promijeniti posao ili pitati za promociju, ovo je idealna godina, nemojte se bojati.

Asc Riba
Ovdje je Jupiter u svojoj vladajućoj kući što vam povećava šansu za putovanjem! Super je vrijeme za organizaciju dugih putovanja u inozemstvo. Isto tako odlično vrijeme za studiranje ili učenje. Mogao bi biti dobar put za dobivanje magisterija ili nekog pomnog istraživanja. Može vam donijeti novu osobu koja ima ulogu učitelja, te će vjerojatno biti iz različite kulture. Vrijeme je kada se vaša svijest može uveliko proširiti, tako da je ovo izuzetno vrijeme za duhovnost i meditacije.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com