ASTRO PROGNOZA ZA UTORAK, 17. LISTOPADA Tko se to skrio, Merkuru u Škorpionu je mio

Danas će Merkur krenuti kroz znak Škorpiona što ukazuje na mentalnu izdržljivost, psihološke interese, istraživački rad i otkrivanje dokumenata ili informacija u sljedeća tri tjedna.

On će boraviti u znaku Škorpiona sve do 6. studenoga.

Dok je Merkur tranzitirao znak Vage poticao nas je da pronađemo ravnotežu i poštena rješenja. Sada, kada će Merkur biti u znaku Škorpiona, instinktivno ćemo znati da život jednostavno nije fer. Ovdje Merkur traži sve što je skriveno i prikriveno.

Sljedeća tri tjedna dobro je vrijeme za napraviti bilo koju vrstu introspekcije i za psihološki rad. Naše misli i naše ideje postat će dublje i intimnije.

Zbog praznog hoda Mjeseca od 13:26 do 19:34 sati drugi dio dana neće biti povoljan za aktivaciju posla ili bilo kakvih novih početka. Izbjegnite potpisivanje dokumenata ili sastanka na kojem morate donositi odluke jer će biti teško ispuniti obećanja i dogovore.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com