FUNK, SOUL, DISKO Osam sati neprekidnog plesa u Boogaloou

Hrvatska funk konferencija u organizaciji Hrvatske funk delegacije održat će se 4. studenog u Zagrebačkom klubu Boogaloo, kada će nastupiti šesnaest iskusnih DJ-a – strastvenih kolekcionara, velikih ljubitelja funk, soul i disko glazbe.

Sada već treći put, po provjerenoj recepturi u središnjem dijelu konferencije – na partyju s početkom u 23 sata posjetitelje očekuje osam sati neprestanog plesa uz najbolje plesne brojeve iz osobnih bogatih fonoteka funk/soul i disko glazbe šesnaestorice DJ-a. Dodatnu kvalitetu čitavom konceptu daje i autentičan glazbeni karakter svakog DJ-a koji čine poznavanje mikrožanrova ove glazbe, dugogodišnje iskustvo za DJ pultom i vješto manipuliranje gramofona i miksera što publiku dovodi do ekstatičnih momenata.

Dobro poznati hrvatskoj publici DJ-i koji će nastupiti 3. hrvatskoj konferenciju su: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, Jopa, Kid VA, Kool S, Pips, SlipMat, Dr. Smeđi Šećer, Soul Bader, Tomo Ricov, Venom, Umbo i Werft.

U klubu Boogaloo u popodnevnim satima bit će organiziran i prodajni sajam gramofonskih ploča.

Za one koji žele saznati nešto više o filozofiji, tehnikama i metodama DJ-inga kroz povijest, u sklopu konferencije bit će organizirana kraća predavanja.

Ulaz na sva predavanja i prodajni sajam vinila je besplatan, a cijena ulaznice za party je 40 kuna i može se kupiti isključivo na samom ulazu od 22 sata u klub Boogaloo, Ulica Grada Vukovara 68.