OČEKUJMO NEOČEKIVANO Uran u napetom odnosu s mladim Mjesecom uzburkava strasti

U isčekivanju smo još jednog mladog Mjeseca i prilike za naš novi početak.

Ovaj mladi Mjesec dogodit će se u četvrtak, 19. listopada u 21:12 sati na 26°35′ znaka Vage, što daje poseban naglasak na odnose koje imamo s drugima – našim partnerima, ali i drugim ljudima nasuprot nas.

Spojit će se Sunce i Mjesec u znaku Vage što nam nudi mogućnost ispunjenja osobnih ciljeva, ali i pozitivne energije na polju partnerstva. Jedna nova, svježa energija ulazi u naše odnose.

Idealno je vrijeme za razvijanje pregovaračkih sposobnosti, kao i za ponovno uspostavljanje ravnoteže u odnosima. S ovom snažnom energijom Vage dobit ćemo priliku napraviti važne promjene u našem životu, ali ćemo biti pozvani i savladati novu lekciju koja se tiče održavanja mira s ljudima koji nas okružuju. Uspostavljanjem osjećaja reda i ravnoteže u našim životima dobit ćemo priliku prepoznati vrijednosti partnerstva.

Ako vam je potrebna pomoć vezano za natalnu kuću i područje života koje će biti obilježeno ovim mladim Mjesecom, slobodno nam pošaljite poruku i mi ćemo vam rado pomoći i dati odgovor. Svoje podatke (datum, vrijeme i mjesto rođenja) možete poslati na e-mail: info.astrologija@gmail.com.

Mladi Mjesec u znaku Vage je idealno vrijeme za sve vrste pregovora, no zbog napetog aspekta koji čini s Uranom u znaku Ovna, vrlo je moguće da će suprotna strana pružati određeni otpor pa će doći do borbe moći. Uran uzburkava strasti i uvodi u naše odnose neke iznenadne događaje zbog čega je vrlo bitno ostati otvoren i fleksibilan. Kada je Uran u pitanju onda je najbolje očekivati neočekivano i oboružati se dodatnim strpljenjem i naporom.

Kako bi lakše prevladali nepredviđene i iznenadne reakcije Urana u pomoć nam stiže mudri i oprezni Saturn sa svojim skladnim aspektima prema Suncu, Mjesecu i Uranu. Saturn nam sada daje stpljenje i upornost koja je vrlo bitna kako bismo savladali Uranove aspekte, a također i osjećaj dužnosti i ozbiljnosti kako bismo ostvarili ciljeve našega mladoga Mjeseca.  

Ovaj mladi Mjesec ima tendenciju uzburkati neka područja našega života, a koje će to područje biti ovisi o kući kroz koju prolazi u našem natalnom horoskopu.

...