ASTRO PROGNOZA ZA PETAK, 20. LISTOPADA Za kraj napetog tjedna dan s manje stresa

Dan će započeti pozitivno zbog konjunkcije Mjeseca i Jupitera u Škorpionu, dok će u drugom dijelu dana Mjesec biti u aspektu s Merkurom i donijet će jedan manje stresni dan.

Neće biti stresnih aspekta, što je idealno za kraj ovog napetog tjedna.

U jutarnjim satima je idealno za pisanje i pozitivno planiranje.

Konjunkcija Mjeseca i Merkura oko podneva može nam donijeti situaciju u kojoj će naše riječi imati veći utjecaj nego što očekujemo zbog intenzivnog Škorpiona.

Navečer će Mjesec napraviti trigon s Neptunom što će potaknuti našu intuiciju, ali i potaknuti nas da se emocionalno zbližimo, a neće nedostajati niti strasti.

Dan je povoljan za putovanje, poslovne sastanke, pregovore, rješavanje kredita i dugova.

Zbog tranzita Mjeseca kroz znak Škorpiona bit ćemo spremni duboko se koncentrirati. Dobar je dan da se uhvatimo složenih problema. Imamo strpljenja ići u srž i riješiti sva otvorena pitanja.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Škorpionu su obično teške osobe, ali su sposobne suočiti se s promjenama i nevoljama s hrabrošću i dugoročno pretvoriti lošu sreću u svoju prednost.

Uporan, ambiciozan, odlučan i snažan, s moćnim magnetizmom su karakteristike Mjeseca u Škorpionu. Dobro je imati blizu sebe nekog tko ima natalni Mjesec u Škorpionu jer su dobri u krizi i najbolji kada su situacije nezgodne.

Ovog petka nema praznog hoda Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com