ASTRO PROGNOZA ZA PETAK, 20. LISTOPADA Za kraj napetog tjedna dan s manje stresa

Dan će započeti pozitivno zbog konjunkcije Mjeseca i Jupitera u Škorpionu, dok će u drugom dijelu dana Mjesec biti u aspektu s Merkurom i donijet će jedan manje stresni dan.

Neće biti stresnih aspekta, što je idealno za kraj ovog napetog tjedna.

U jutarnjim satima je idealno za pisanje i pozitivno planiranje.

Konjunkcija Mjeseca i Merkura oko podneva može nam donijeti situaciju u kojoj će naše riječi imati veći utjecaj nego što očekujemo zbog intenzivnog Škorpiona.

Navečer će Mjesec napraviti trigon s Neptunom što će potaknuti našu intuiciju, ali i potaknuti nas da se emocionalno zbližimo, a neće nedostajati niti strasti.

Dan je povoljan za putovanje, poslovne sastanke, pregovore, rješavanje kredita i dugova.

Zbog tranzita Mjeseca kroz znak Škorpiona bit ćemo spremni duboko se koncentrirati. Dobar je dan da se uhvatimo složenih problema. Imamo strpljenja ići u srž i riješiti sva otvorena pitanja.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Škorpionu su obično teške osobe, ali su sposobne suočiti se s promjenama i nevoljama s hrabrošću i dugoročno pretvoriti lošu sreću u svoju prednost.

Uporan, ambiciozan, odlučan i snažan, s moćnim magnetizmom su karakteristike Mjeseca u Škorpionu. Dobro je imati blizu sebe nekog tko ima natalni Mjesec u Škorpionu jer su dobri u krizi i najbolji kada su situacije nezgodne.

Ovog petka nema praznog hoda Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.