ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU, 21. LISTOPADA Iznojite svoju negativnost

Mjesec i dalje tranzitira znak Škorpiona, pa možemo očekivati da će ove subote naglasak biti na emocionalnim dubinama i intenzitetu.

Ovo je dobar dan za iscjeljivanje i istraživanje.

Kada je Mjesec u Škorpionu može doći do povećane ljubomore, pohlepe ili zavisti. Seksualnost i senzualnost su u porastu, a snažne emocije će nas gurnuti naprijed. Trenutno nismo raspoloženi za diplomaciju i taktiku.

Neograničena energija Škorpiona, kada gledamo kroz tranzit Mjeseca, čini ljude nezasitnima u bilo kojem pogledu.

Neki od nas mogu imati strast prema hrani, drugi prema seksu, novcu, moći ili drogi. Ako Mjesec u Škorpionu odlučiti slijediti neki cilj, njemu može biti preteško dok ne dođe do cilja. Takav način života može biti prilično destruktivan za njihovo zdravlje, a seksualne funkcije i organi mogu biti najranjiviji.

Ovo je inače treći lunarni dan, koji po tradiciji nije niti povoljan niti nepovoljan. Inače, prvi lunarni dan počinje za vrijeme mladog Mjeseca, a svaki sljedeći dan počinje u trenutku izlaska Mjeseca. Većina lunarnih mjeseci ima samo 29 lunarnih dana, no neki od njih imat će i 30. lunarni dan. Međutim taj dan može biti vrlo kratak, kao na primjer ovaj četvrtak kada je prvi lunaran dan trajao samo par sati.

Danas ne bi trebali ništa važno poduzeti.

Dan je povoljan za se baviti sportom, naročito borilačkim vještinama. Ovo je dan aktivne borbe, sile i agresije.
Poželjno je otići u saunu i iznojiti se da sva negativnost izađe iz nas.

Tijekom ove subote nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com