MARS U VAGI DO 10. PROSINCA Na što najviše trošite svoju energiju

U 13.35 pa do 13.56 imat ćemo prazni hod Mjeseca.

Kratko je to vrijeme jer će Mjesec biti nestrpljiv da počne tranzitirati znak Strijelca. Tada ćemo završiti s pričom o intenzitetu i dubokim emocijama koje nam je donio Mjesec u Škorpionu.

Popodne ćemo se razvedriti zbog ulaska Mjeseca u znak Strijelca i u naredna dva dan bit ćemo više optimistični, željet ćemo putovati i imat ćemo slobodniji stav prema drugima.

Mars u večernjim satima ulazi u znak Vage i tamo će ostati do 10. prosinca.

Mars predstavlja u astrologiji način na koji poduzimamo akciju, našu energiju. U kojoj se natalnoj kući nalazi govori gdje najviše trošimo energiju.

Mars u Vagi donosi inicijativu, energiju i strast u odnosima, naše misli i radnje se okreću u smjeru suradnje. Nije baš Marsu jednostavno biti u znaku Vage, više bi on volio da je u znaku Ovna jer nije baš njegova priroda raditi kompromise i surađivati.

Astrološki gledano, najbolji odvjetnici su oni koji imaju osobne planete u znaku Vage, naročito Marsa jer se oni znaju boriti za interese drugih, za pravdu.

Da bi iskoristili ovu Marsovu energiju, borite se za pravdu i poštenje, sad je pravo vrijeme da se zalažete za kolegu ili za svog partnera, radite na partnerskim odnosima tako da održavate plamen i pripazite na pasivnu agresivnost dok je Mars u Vagi.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com