Sedam razloga zašto bi muškarac jednom u životu trebao probati Škorpionku

Osim ovih važnih sedam razloga zašto voljeti ženu Škorpionku, one imaju i druge kvalitete koje skrivaju od drugih.

Oni koji su imali vezu ili su u vezi sa ženom Škorpionkom sigurno bi znali navesti i neke druge razloge.

Pa krenimo, sedam razloga zašto je muškarcima žena u znaku Škorpiona fatalna.

  1. Žena u znaku Škorpiona je vrlo karizmatična. Gdje god se pojavi, jednostavno ne može proći nezapaženo, a onda i muškarac kraj nje bude primijećen. Uvijek gleda direktno u oči koje su kao magnet. Svojim očima ne samo da hipnotizira nego vas čak i skenira.

  2. U vama će probuditi i najdublje želje i tajne. Pluton, drugi vladar Škorpiona, koji je rimski bog podzemlja, pomaže joj skinuti muškarcima maske i lažnu osobnost. Ne trebate se brinuti ako žena Škorpion otkrije vašu tajnu, jer ona stvarno zna kako je zadržati.

  3. Ako ne želite razgovarati o nečemu, ona mijenja temu razgovora, pretvara se da ne zna ništa ili jednostavno laže, ako mora. Ali, tajna je sigurna s njom.

  4. Škorpion je najsjajniji znak zodijaka, kako u krevetu tako i u ostalim područjima. Ona želi saznati što je strast, želi osjetiti ono što je snažno i spremna je preuzeti posljedice.

  5. Ona zna kako baratati s novcem – posebno s novcem drugih ljudi ili svog partnera. Zna kako pronaći izvor novih prihoda. Često ima svoj tajni račun. Odlična je u pregovaranju o poslovnom partnerstvu – zbog toga što intuitivno zna što treba reći, to je čini sjajnom poslovnom ženom.

  6. Često žene Škorpioni ne biraju sredstva, one će učiniti sve da postignu svoje ciljeve. Dakle, treba joj muškarac koji se može nositi s ovom energijom.

  7. Većina Škorpiona je zainteresirana za duhovnost, vjeru, meditaciju. Zbog toga žena Škorpion može kod drugih probuditi skrivene sposobnosti i vas pretvoriti u “nadnaravna bića”.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com