JONASOVA TEHNIKA Saznajte koji su vam astrološki plodni dani

Osim tranzita i progresija koji djeluju na natalni horoskop žene, u astrologiji postoji i tehnika predviđanja plodnosti koju nije na odmet uzeti u obzir.

Radi se o tehnici koja uključuje lunarne cikluse, a koju je razvio dr. Eugene Jonas te koju je kasnije uspješno iskoristila stručnjakinja za plodnost Francesca Naish u Jocelyn centru za upravljanje prirodnom hranom u Sydneyu.

Ovu tehniku danas koriste mnogi astrolozi.Teorija navedene tehnike polazi od toga da je žena plodna u trenutku kada Mjesec na nebu odgovora fazi u kojoj je Mjesec bio kada je žena rođena.

Uz pomoć ove tehnike također možete saznati kojeg će spola biti dijete jer ako se Mjesec nađe u pozitivnim muškim znakovima – Ovan, Blizanac, Lav, Vaga, Strijelac ili Vodenjak, vrlo je vjerojatno da će dijete biti muškog spola, a ako se Mjesec nađe u negativnim ženskim znakovima – Bik, Rak, Djevica, Škorpion, Jarac ili Riba, dijete će biti ženskog spola.

Ako ste znatiželjni, kalendar plodnosti – Lunar phases fertility calendar možete besplatno preuzeti na stranicama Astrodienst – www.astro.com, te na taj način izračunati svoje plodne dane na temelju navedene metode.

Legenda: • plava – prvi dan menstruacije; • zelena ovulacija; • crvena3-4 dana povoljna za začeće (Mjesec na nebu odgovora fazi u kojoj je Mjesec bio kada je žena rođena); ♂ – muško dijete;♀ – žensko dijete.

Ovaj članak samo je dio onoga što astrologija može ponuditi vezano za planiranje trudnoće. U svakom slučaju, planiranje trudnoće uz pomoć navedenih tehnika nije moguće bez potpunog i jasnog uvida u natalni horoskop žene te utvrđivanje potencijala ili blokada vezanih za začeće.

Također, valja napomenuti da je za primjenu ove tehnike potrebno imati redovan ciklus i iskustvo te ne savjetujemo da prestanete koristiti kontracepciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.