ASTRO PROGNOZA ZA PONEDJELJAK, 23. LISTOPADA Škorpionske strasti i tajne

Mjesec će danas tranzitirati znak Strijelca.

Neće imati negativne aspekte, pa se može reći da su nam sva vrata otvorena.

Strijelac je znak vatre i prema tome danas nije dan za odmor, već je vrijeme aktivnosti.

Danas nema praznog hoda Mjeseca.

Sunce će danas ući u znak Škorpiona u 7:19 i sve do 23. studenog znak Škorpiona će biti u prvom planu.

Dok je Sunce bilo u Vagi težili smo ravnopravnosti i pravednosti, a narednih mjesec dana više ćemo se posvetiti dubinama, tajnama, strastima.

Glavna riječ kod znaka Škorpiona je “ja želim“. Škorpion je fiksni vodeni znak povezan sa strašću i ambicijama. Njemu je dodijeljena osma kuća u horoskopu koja se odnosi na transformaciju i smrt. Izvorno gledano, Sunce u Škorpionu je skup emocija. Oni imaju puno osjećaja i misterija duboko u srcu. Jedni su od najambicioznijih ljudi u astrologiji, vrlo oprezni kad je u pitanju novac i oni se “hrane“ izazovima. Imaju neutaživu glad za uspjehom i ono što ih jedino pokreće su novac ili strast.

Budući će Jupiter biti narednih godinu dana u znaku Škorpiona moglo bi se slobodno reći da od sada Škorpionima kreće godina dana uspjeha i sreće.

Ono što je značajno za ovaj tjedan je to da će Sunce u četvrtak napraviti konjunkciju s Jupiterom što nam može donijeti uspjeh, sreću, novac, a naročito Škorpionima, Ribama i Rakovim koji su rođeni u prvoj dekadi. To će biti najbolji dan u ovom tjednu pa bi bilo dobro da ga maksimalno iskoristimo.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com