VIDEO Ulice pune umjetnika, šarene kuće, romantična atmosfera… Ovo je grad u koji ćete se poželjeti vratiti

Mesmerized okuplja četiri člana, a to su Alen Tkalčec, Petar Krešimir Furjan, Tajana Buković i Arijana Tkalčec.

Bave se fotografijom i videoprodukcijom, a zajedničko im je da su svi veliki zaljubljenici u putovanja i prirodu.  Mi smo ih prvi puta zamijetili kad su pohodili Gorski Kotar.

  • Početkom ožujka ove godine odlučili smo otići na jednodnevni izlet u Gorski Kotar. Tada smo po prvi puta uzeli opremu i snimili našu avanturu.

Video tog izleta  je u samo nekoliko dana skupio više od 15 000 pregleda. S obzirom da smo strastveni fotografi i snimatelji, a isto tako i veliki zaljubljenici u putovanja, nakon tog videa smo odlučili to dvoje spojiti u jedno. Povezali smo svoje dvije ljubavi. Nadamo se da ćemo vas još dugo uveseljavati svojim uradcima, poručuju iz Mesmerizeda.

  • Ovog ljeta posjetili smo prekrasan Rovinj. Još kad smo ga prvi put posjetili znali smo da ćemo se morati vratiti i napraviti video posvećen samo njemu. Uske ulice, šarene kuće, ulice pune umjetnika, noćni život, romantična atmosfera…

To sve čini Rovinj posebnim i jednom kad ga posjetite poželjet ćete se opet vratiti. U nepune dvije minute pokušali smo vam prikazati sve njegove čari.