MERKUR U LAVU Slušaj me dok govorim…

Merkur je 6. srpnja ušetao u ovaj kraljevski znak i ostat će ovdje do 26. srpnja. Um, komunikacija, razmišljanje, riječi i govor sada su u centru pažnje. Ovaj Merkur voli da ga slušaju dok govori, voli dramu, igru riječima, humor, toplinu, ljubav i strast. On voli pozornicu i reflektore.

Uvijek je svim srcem u onome što ga zanima i u svemu što mu znači. Ponosan je, njegov ego je jak i ne skriva želju za priznanjima i pohvalama. Što ga više hvalite on je bolji, sretniji i jači. Ovaj Merkur jako voli pričati, ali i pisati…Najviše o ljubavi. Njegova je istina dramatična i bajkovita, uvijek s određenom dozom humora. Izražava se otvoreno, energično, ponosno, vatreno i vedro, no ponekad se i zanese pa pretjera ili ignorira mišljenja i stavove drugih. Dogodi mu se da nije previše niti objektivan i da čuje samo ono što ga zanima. Rijetko kad će priznati da je pogriješio. Međutim, nitko mu ne može osporiti urođeno dostojanstvo i stil. To vam govori moj natalni Merkur u Lavu 😊.


Za vrijeme dok Merkur prolazi znakom Lava potrebno je otvoriti svoje srce. Riječi bi trebale biti vaše igračke, igrajte se njima jer će sada biti tople, strastvene i uvjerljive.

Vrijeme je da promovirate svoje ideje na kreativan i dramatičan način, ali uvijek sa stilom. Sada biste mogli biti ponosni na svoje mišljenje, uvjerenje i stavove. Pohvale bi mogle dolaziti na vaš račun, ali isto tako je potrebno da i vi nekoga pohvalite, posebno djecu. Ljubav, zabava, smijeh i igra neka budu vaš izbor jer ćete tako postići da vam se drugi dive.

Dok je Merkur u znaku Lava javno govorništvo, karizma, spontanost i hrabrost dolaze do izražaja. Budi se osjećaj viteštva. Iz mase iskaču vođe koje bismo mogli slijediti u njihovim idejama, kreativnosti i emocijama. Mogli bismo biti i malo neobjektivni, ili bismo mogli „malo“ pretjerati i čuti samo sebe… No, koga briga, rekao bi Merkur u Lavu.

Sada naše samopouzdanje raste pa ćemo bez problema komunicirati i izražavati svoje mišljenje i u tome ćemo biti vrlo uvjerljivi. U svakom slučaju, i bez obzira na sve… Idite putem vašega srca, pustite ga da govori, osluškujte ga…Ono vam ima svašta za reći 😊.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.