ASTRO PROGNOZA ZA SRIJEDU, 25. LISTOPADA Nemojte nipošto sklapati brak, ali zato kupite nekretninu!

U srijedu ujutro, kad se probudimo, već će nas dočekati Mjesec u Jarcu koji će nam u naredna dva dana donijeti ozbiljnost, odgovornost i obaveze.

Mjesec će raditi lijepe aspekte sa Suncem i Jupiterom u Škorpionu što nam također donosi početne sretne okolnosti. Nije vrijeme da se bavimo neozbiljnim pitanjima. Ova kombinacija potiče naše ambicije i snalažljivost.

Dan je povoljan za dugoročne planove koji će nam donijeti stabilnost u životu. Postavimo danas temelje za ostvarenje ciljeva.

Dok Mjesec bude tranzitirao znak Jarca dobro se baviti kupnjom ili prodajom nekretnina, kupnjom zemljišta, organizacijom, raznim radionicama, prezentacijom. Dobro je vrijeme za one koji se bave izgradnjom, stambenim pitanjima. Vrijeme nije povoljno za suradnju, partnerstvo kao ni za ulazak u brak.

Što se tiče zdravlja možemo biti više osjetljivi na kosti, zube, posebno na bolove u koljenima i probleme s kožom.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com