GASTRO LUTALICA Putujte i istražujte s Ninom Dukić Srok

“Gastro lutalica” je putopisno-edukativna emisija koja prati gastronomsku ponudu Hrvatske, s naglaskom na jedinstvenost i bogatstvo tradicionalne gastronomske ponude, kao i autohtonost u domaćoj proizvodnji.

Produkciju potpisuje Art film iz Matulja, producentska kuća koja je specijalizirana za izradu TV programa i TV emisija kao i video filmova te ostale video produkcije.

Voditeljica emisije je Nina Dukić Srok, a emisija je na programu svake nedjelje u 21 sat na RTL Living kanalu, koji je dostupan putem IPTV kanala, na telekom platformama svih operatera u Hrvatskoj.

Nakon emitiranja na RTL-ovoj mreži, svaka emisija bit će dostupna na internetskim stranicama “Gastro lutalice” te YouTube servisu.

Domaći proizvođači i ugostitelji, kao i svi oni koji su stvorili vlastitu, kvalitetnu, prepoznatljivu ponudu, imaju tako priliku predstaviti se gledateljima te im približiti svoje proizvode, a gledatelji pak priliku i sami zalutati u pokoji zanimljiv gastro kutak i istraživati s Ninom i matuljskim Art filmom.