NE PROPUSTITE PRILIKU Nakon dvanaest godina Jupiter i Sunce susreću se u Škorpionu

U večernjim satima Sunce će napraviti aspekt konjunkcije s Jupiterom u Škorpionu.

Jeste li znali da je ovaj aspekt snažniji jer je četvrtak “Jupiterov dan“?

Zato, ne propustimo prilike koje nam se danas mogu pružiti preko muške osobe, nekoga tko nam  je autoritet – šef, suprug, otac…

Ako znate svoj natalni horoskop, pogledajte gdje vam se nalazi 3. stupanj Škorpiona,  jer će se u toj kući pružiti prilika ili ćete imati sretne okolnosti.

Nakon dvanaest godina ponovno se spajaju Jupiter i Sunce u Škorpionu što će nam donijeti svijetlu točku u tami.

Svi oni koje slave rođendan na današnji dan imat će sretnu i uspješnu godinu.

Bilo koja vrsta razgovora danas će biti uspješna. Dobar je dan za pokretanje projekata, posebno onih koji se odnose na pitanje Škorpiona (medicina, psihologija, porezi, osiguranja, politika, industrijska proizvodnja…).

Mjesec će i danas boraviti u znaku Jarca što će nas i dalje zaštititi od naše ranjivosti, pogotovo u jutro kada bude u konjunkciji s Plutonom.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Jarcu često nas iznenade. Izgledaju strogo, ljuto i hladno. No, duboko u sebi, zapravo su brižni. U ženskom horoskopu ovaj položaj Mjeseca donosi zadržavanje i kontroliranje svoje vesele prirode. Zbog toga ćete često čuti da su one neosjetljive i hladne. Iako nije izuzetno romantična, njezine potrebe u vezi su vrlo jednostavne.

Za sve one koji su neovisni i disciplinirani, koji imaju dobar posao i žele brak ona im može donijeti blagostanje.

Ni na današnji dan nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com