PUNO BRUSI, METAL FRČE Geometrija Martine Siketić za žene koje vole darivati same sebe

Kombinacija metala i raznih materijala okosnica su prve kolekcije nakita Martine Siketić.

Umjetnost kojom se bavi spojila je sa svojim imenom i stvorila brend M’art’A. Kolekcija naušnica, prstenja, narukvica i ogrlica na prvu osvaja svojom jednostavnošću i različitim detaljima koji svakom komadu daju unikatnost i prepoznatljivost, a osobi koja ih nosi moć da se istakne i bude primjećena.

Kolekcija „Geometrija“ namijenjena je samosvjesnoj, neovisnoj ženi koja voli nakit i nosi ga radi sebe i za sebe.

Nakon godina izrađivanja nakita za vlastiti gušt i potrebe, Martina je odlučila predstaviti svoj rad i time svoj hobi pretvoriti u ozbiljan posao.

Oduvijek je voljela raditi rukama i nikad nije bila prestrašena uputiti se u nešto novo i drukčije, te je hrabro zakoračila u predstavljanje svoje prve kolekcije. Martinina inspiracija započinje onog trenutka kada uhvati komad metala. Spajajući metal s različitim vrstama materijala spaja nespojivo i stvara jedinstvene komade nakita.

  • Najveća strast mi je raditi neki komad za koji nemam jasnu viziju što od njega želim, super je iščekivati kamo će te to odnijeti. Često se dogodi da naušnice postanu prsten, jer taj komad metala počnem gledati drugim očima. Moja radiona je moj svijet u kojem promatram metal i od njega stvaram svoje kreacije. Pilim, puno brusim, lotam pa frčem metal, ponekad bojam, ponekad patiram, i tako nastaju obično neobični komadi moje prve kolekcije, kroz osmijeh objašnjava dizajnerica Martina Siketić.

Žena koja je samosvjesna, neovisna i svoja, zaljubit će se u M’art’A nakit.

  • Njoj ne smeta ako taj komad nakita nije praktičan, ne smeta joj prsten dok traži ključ u prepunoj torbi, ona će okrenuti torbu i pronaći što joj treba bez da taj prsten skine. Ne smeta joj što je naušnica zapela za maramu, zamolit će prijateljicu da ju spasi. Ona nakit ne odlaže u zajedničku kutiju, ona svoj nakit oblaže mekanom krpicom. Ona kada nakon godinu dana izgubi jednu naušnicu zove i traži da ju ponovo napravim, ne odustaje od tog para. Ona zapravo voli nakit i nosi ga radi sebe i za sebe. Ne teži biti prihvaćena od drugih. I ono što je zapravo meni uvijek interesantno, svaka od njih kaže: „Baš ću si to pokloniti“. One sebe darivaju, opisuje Martina svoje klijentice, žene kojima je M’art’A nakit namijenjen.