[foto] VELIKO I DOBRO ♥️ Robert Sever poslao poruku Luciji Lugomer

Jučer se desilo nešto zbilja veliko za povijest hrvatske mode.

Nije tajna da smo Robert i ja razmišljali o ovako nečemu već neko vrijeme, međutim, uz odličan plan, dobru organizaciju pa čak i uz manjak slobodnog vremena smo uspjeli, sve uz dobru volju, smijeh i želju da on predstavi svoj plan, a ja svoj, napisala je manekenka Lucija Lugomer na svom instagramu komentirajući reviju Roberta Severa:

“Naime, nosila sam tri izlaza za ovog divnog čovjeka na jedinom Fashion Weeku u Hrvatskoj i već prvi dan smo time RAZBILI predrasude, poslali poruku da je svaka žena čudo za sebe te da se ima PRAVO osjećati dobro, lepršavo, seksi i samouvjereno!

Ljudi, jeste li svjesni što se desilo?

Pronašli smo našeg kultnog dizajnera koji PODRŽAVA OBLINE i napokon ih ne skriva u crno već ih stavlja na pistu i izlazi iz standarda koji su nam postavljeni!!! Osjećaj je neopisiv a zahvala jos više! ♥️

Najveće HVALA @robertseverofficial koji je od samih početaka znao što mogu, bio ‘užasno’ genijalno svoj i što je veličao svoje dugogodišnje djelo sa mnom, cijelom timu @fashionhr na pozivu, odličnoj organizaciji + @redagencija – družimo se u subotu, Petri na vikanju, curki kojoj sam zaboravila ime a išla je redom iza mene i držala me za ruku, Seki i Sasi na makeupu, ‘Moje manekenke koje imaju šiske – imaju siske’ 😃 i hvala duši cijele priče, koja je uvijek tu- @velickis + 🐕S = ♥️ Volim vas i od srca HVALA!”

Severova kolekcija Kristina, kako ju je dizajner nazvao po svojoj prijateljici i muzi Kristini Bangouri, fantastično je stylish od glave do pete, pomalo trendi no ipak drukčija i svoja, s dozom chica koji osvaja na prvu, strastvena u svemu što radi, emancipirana.

“Mogao bih puno pisati o tome zašto i koliko cijenim ovu mladu ženu, i o tome da znam koliko je izazovno živjeti onako kako sam izabereš 😉 i na sva pitanja oko toga “zašto plus size model” na reviji? 😯 Za mene osobno jedino plus size kod Lucije je njena hrabrost i stav, njena želja i ambicija da učini svijet tolerantnijim mjestom. Njen plus size je njeno veliko i dobro srce i zato te volim i klanjam se 😍 Hvala TEBI što si bila dio naše priče i pomogla nam da stvorimo nešto novo❤️ LOVE U BABE😘”, poručio je Sever Luciji.