ASTRO PROGNOZA ZA PETAK, 27. LISTOPADA Što će kome donijeti Venera u kvadratu s Plutonom?

Jutro nam počinje praznim hodom Mjeseca i to od 7.22 do 14.58 sati.

Najbolje da ovaj petak dovršavamo poslove i ne počinjemo ništa novo.

Nakon praznog hoda Mjesec će početi tranzitirati znak Vodenjaka, pa će nam drugi dio dana i cijeli vikend biti naglasak na druženju s prijateljima.

Aspekt Venere u kvadratu s Plutonom će se odvijati u noćnim satima i već će danas imati utjecaj na nas. Taj aspekt će također imati utjecaj tijekom cijelog vikenda. Možemo se susresti s negativnim energijama koje su duboko uzrokovane našim osobnim partnerstvima ili financijskim pitanjima; često su ta dva pitanja snažno povezana.

Budući je ovo aspekt borbe i krize, ovdje nam Pluton može pojačati želju za onim što nemamo, ili što mislimo da nam nedostaje. Venera nam govori da će nam partnerski odnosi biti pod pritiskom. Nije nužno da to budu samo emocionalni odnosi, ovdje se može raditi i o poslovnim odnosima, kao i o financijama. Dominantne snage mogu pobijediti, te nam osjećaji mogu biti povrijeđeni.

Ako imate zdrav odnos, onda vas ovaj aspekt može dovesti do nove razine u odnosu, ali uz borbu da se to postigne. Ako ste u nezdravom odnosu gdje je naglašena moć i kontrola, onda ovaj aspekt može donijeti prekid, sukob ili nasilje.

Merkur u sekstilu s Plutonom pojavljuje se gotovo u isto vrijeme što će nas potaknuti da dođemo do rješenja problema. Ipak, najbolje bi bilo da ne donosimo nikakve odluke ovaj vikend zbog prenaglašenog i teškog aspekta Venere i Plutona. Razgovori će biti produktivni ako ne budu pod velikim utjecajem strasti i ljubomore.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com