ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU, 28. LISTOPADA Razgovorom riješite nesuglasice

Rano ujutro lijepa Venera napravit će izazovni aspekt s Plutonom.

To može duboko utjecati na naša partnerstva, ljubavne odnose i financije. Bit će to dan promjena u odnosima, bilo onim poslovnim ili ljubavnim.

Izlaz možemo naći u ugodnom aspektu Merkura i Plutona, koji nas upućuje da s razgovorom i ljubaznošću možemo riješiti nesuglasice. Prije nego što počnemo razgovore, sjetimo se da nisu samo drugi krivi, zapitajmo se gdje smo mi pogriješili ili zašto je došlo do ovakvih napetih situacija. Sada razum možemo upotrijebiti za postizanje sklada.

Mjesec nastavlja svoj tranzit u znaku Vodenjaka i on nam sad omogućuje da ostanemo hladni i nepristrani. Ovaj Mjesec će nam pomoći reći ono što želimo bez emotivnih reakcija i stresa.

Ove subote nemamo prazan hod Mjeseca.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Vodenjaku su dobri prijatelji, ali nikada neće prihvatiti norme društva olako. Oni jednostavno trebaju biti sami. Ukratko, oni su individualisti, preferiraju ono što je nekonvencionalno. Stimulira ih sve što je intelektualno.

Vodenjak je fiksni znak koji je duboko povezan sa slobodom i zbog toga ovdje Mjesec može imati problema u partnerskim odnosima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com