ASTRO PROGNOZA ZA NEDJELJU, 29. LISTOPADA I have a cunning plan

Mjesec će tijekom nedjelje i dalje tranzitirati znak Vodenjaka, a prazan hod Mjeseca će biti u nedjelju, 29. listopada od 17.21 do ponedjeljka, 30. listopada u 00.46 sati.

Danas će Mjesec raditi samo ugodne aspekte s Uranom i Saturnom, što će nam omogućiti da razmotrimo i prihvatimo stvarnost dok planiramo buduće korake u našim životima.

Imamo i jedan manji iritirajući aspekt između Merkura i Marsa, što govori o mogućoj iritaciji i stresu jer osjećamo pritisak da moramo odmah učiniti ono što smo zamislili. Ovo nije dobar aspekt za slušanje drugih ljudi ili za postizanje dogovora jer možemo uskakati u riječ i prekidati razgovor, a i sukobi interesa su naglašeni.

Tek kad postanemo svjesni vlastite intelektualne tvrdoglavosti, možemo poduzeti kreativne mjere. Sloboda dolazi kroz kontrolu bijesa i razvijanje metoda koje stvaraju strpljivost.

Žena s natalnim Mjesecom u Vodenjaku ima manje dodira s osjećajima. Nije da ona nikad ne može osjećati. Ona samo treba biti u pravoj vezi kako bi cvjetala. Njezin partner mora biti više prijatelj nego ljubavnik. Nikako ne treba biti nametljiv i pokušati ju promijeniti. Isto tako ljubazni i ljubomorni dečki moraju se držati podalje od nje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

2 thoughts on “ASTRO PROGNOZA ZA NEDJELJU, 29. LISTOPADA I have a cunning plan

  • 29. listopada 2017. at 14:37
    Permalink

    Hvala puno 🙂

  • 29. listopada 2017. at 10:32
    Permalink

    Samo da pohvalim ovaj dnenvni pregled, astrološke smjernice za dan ! Od kako sam otkrio ovu stranicu svako jutro se čita 🙂 Hvala i puno uspjeha u budućem radu !

Comments are closed.