FOTO Što pulski luksuzni boutique hotel Villa Vulin čini najboljim u Europi

Luksuzni boutique hotel Villa Vulin, prvi pulski hotel s pet zvjezdica, nominiran je za nagradu World Luxury Hotel Awards, svojevrsnog Oskara, kojim se nagrađuju dizajn, arhitektura, kvaliteta najluksuznijih hotela u svijetu.

Dodjela nagrada bit će upriličena na svečanosti u hotelu Kulm u St. Moritzu, Švicarska, 2. prosinca.

Vlasnik hotela Vaso Vulin ponosno ističe kako su u rujnu osvojili nagrade International Hotel Awards u kategorijama najbolji mali hotel u Europi i najbolji gradski hotel, a s nedavno održanog Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu vratio se s peharom za ekskluzivnost objekta i usluge te zlatnim medaljama za ekskluzivnost apartmanskog smještaja, za promotivne aktivnosti, gastronomsku ponudu te kvalitetu interijera.

  • Ponosni smo na osebujno i raskošno zdanje boutique-hotela i vile koja gostima i posjetiteljima pruža nezaboravne trenutke i ugođaj.

Građen je pomno biranim građevnim materijalom prikupljanim od Rusije i Makedonije do središnje Italije. Ističe se mediteranskim stilom gradnje po uzoru na stare istarske austro-ugarske i talijanske vile, uz poneki detalj bizantske arhitekture.

Svi deluxe apartmani dizajnirani su različitim, posebnim i originalnim duhom i stilom, stapajući se u savršeno skladnu cjelinu građe, oblika, boja i raskoši.

U prizemlju vile smješten je vrhunski restoran u sklopu kojeg se nalazi vinoteka iznimno bogate vinske karte te ponude vina i šampanjaca iz svih dijelova svijeta, a u njoj se mogu kušati i visokokvalitetna, ekstradjevičanska maslinova ulja, sirevi, pršuti.

Lounge-bar Ville Vulin je ugodno mjesto za provođenje vremena.

Smješten je u neposrednoj blizini restorana.

Iz unutrašnjeg salona i vanjske terase pruža se upečatljiv pogled na Pulu i lungomare, ističe vlasnik hotela koji ne nudi samo luksuzni smještaj, nego primjerice i kozmetičke usluge i ručno motane cigare.

Interijer vile krasi pozamašna kolekcija slika birana na aukcijama u razdoblju od tridesetak godina.

Foto by Romulić.

...