MIJENJAM OBAVEZE I RUTINU ZA STIL Moda Ivice Skoke na teniskom terenu

Od svojih početaka dizajner Ivica Skoko ima jednu nit vodilju – svojim kreacijama slavi ljepotu žene i u prvi plan uvijek stavlja ženstvenost i senzualnost. U suradnji s modnom blogericom Barbarom Repe, Skokin dizajn i glamur u ljetnoj je varijanti predstavljen u svakodnevnom životu jedne djevojke koja voli biti raskošna i senzualna, ali ne voli žrtvovati svoj stil zbog dnevnih obaveza i rutine.


Na neuobičajenom terenu, točnije teniskim terenima Šalate, romantične i ženstvene haljine, koje su uobičajene za crvene tepihe, sad su postale dio modnog stila dame koja se ne boji igrati modnim detaljima i izbjegavati modna pravila.

– Glamurozne haljine Ivice Skoke odlučila sam smjestiti na pravi teniski teren. Željela sam ih transformirati u nešto novo te sam s njima kombinirala zanimljive modne dodatke, kao što su šeširi Cahun i PVC šiltovi Fabric8 co-op. Dobili smo atmosferu u koju su se ove krasne haljine savršeno uklopile, objasnila je Barbara Repe, blogerica i stilistica prepoznatljiva po svom jedinstvenom stilu odijevanja, koja se u ovoj modnoj priči našla i u ulozi modela.


Ivica Skoko već godinama pripada A-listi domaćih modnih dizajnera, a njegove revije uvijek se s nestrpljenjem iščekuju. Njegove haljine uvijek se doimaju kao da su kreirane za najveće dame, no, ovog je puta ta dama odlučila živjeti svoju priču i glamur u svakodnevnim prilikama.

Šminku ove ljetne kampanje potpisuje sama Barbara Repe dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevina Murphyja Katica Topčić, a fotografije potpisuje Viktorija Novak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.