ASTRO PROGNOZA ZA PONEDJELJAK, 30. LISTOPADA Pozitivom do povoljnih prilika

Mjesec tranzitira znak Ribe i radi skladne aspekte s Jupiterom i Suncem u znaku Škorpiona.

Danas pozitivnim stavom možemo privući druge ljude, kao i povoljne prilike. Nismo raspoloženi baviti se detaljima i sitnicama, što će nam pomoći da vidimo širu sliku.

Kad imamo Mjesec u znaku Riba naglašena je nježnost, romantika i suosjećanje. Bili sami ili u paru, ova dva dana bismo trebali večeri provoditi u ugodnoj atmosferi uz svijeće, laganu glazbu i primjerice – kupke.

Ako ste u sukobu s nekim dan je dobar za pomirenje. Više ćemo biti osjetljivi, trebalo bi izbjegavati opterećenje, a intuicija neka nas vodi kroz dan.

Zadnji dani listopada završavaju istim intenzitetom kojim je započeo. Na početku mjeseca smo imali Veneru i Mars u trigonu s Plutonom, a sad na kraju imali smo Veneru u kvadratu s Plutonom. Bavili smo se odnosima, partnerstvima jer je Venera u znaku Vage, a najviše su se time bavili oni koji imaju planete ili kuteve oko 17. stupnja u kardinalnim znacima (Ovan, Rak, Jarac i Vaga).

U studenom ćemo se baviti više financijama, duhovnošću i putovanjima, a vodeni znakovi (Riba, Škorpion i Rak) mogu očekivati pozitivne promjene u ljubavi.

Ovaj ponedjeljak Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com