ULTIMATE Best-of kompilacija Bryana Adamsa uoči nastupa u Zagrebu

Poznati glazbenik Bryan Adams pjesmom “Please Stay” najavio je objavu best-of kompilacijskog izdanja “Ultimate”.

Novo izdanje bit će objavljeno 3. studenog, a u Hrvatskoj su dostupne Google Play digitalne predbilježbe.

Adams je do sada objavio 13 studijskih albuma te pet live i pet kompilacijskih izdanja, te više od 75 singlova.

“Ultimate” će sadržavati odabir 21 pjesme sa spomenutih izdanja, uključujući rane hitove “Cuts Like A Knife” i “Run To You” te kasnije objavljene klasike – “When You’re Gone” i “Cloud Number Nine”.

Uz prepoznatljive melodije i hitove, na kompilaciji će se naći i dvije nove pjesme – “Please Stay” te “Ultimate Love”, od kojih je prvospomenuta predstavljena kao najavni singl ovog novog izdanja, a dostupnog putem Deezer glazbenog servisa.

– Kao tekstopisac i glazbenik, uvijek nešto stvaraš. Iako je ovo ‘ultimativna’ kolekcija pjesama, gledam unaprijed. I “Please Stay” i “Ultimate Love” su pjesme za koje sam jednostavno osjetio da ih moram napisati u ovim nesigurnim vremenima i pokazati koliko nam više od ičega – treba ljubavi, kaže Adams.

“Ultimate” izdanje bit će objavljeno 3. studenog, neposredno prije Bryanovog nastupa u zagrebačkoj Areni, koji će biti održan 9. studenog. Kanadska glazbena ikona pred hrvatsku publiku stiže u sklopu svoje svjetske “Get Up” turneje, kojom promovira istoimeni aktualni studijski album, objavljen 2015. godine.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti putem sustava Eventim te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima.

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.