ASTRO PROGNOZA ZA UTORAK, 31. LISTOPADA Što sa sobom preko dana kada je Mjesec u Ribama

Kroz cijeli dan će nas i dalje pratiti Mjesec u znaku Riba.

Svi koji se bave kreativnošću, estetikom i umjetnošću danas mogu imati pozitivan dan.

U večernjim satima kada Mjesec bude radio trigon s Merkurom dat će nam mogućnost da svoje osjećaje izrazimo kroz riječi.

Zbog Mjeseca u znaku Riba ovaj dan je povoljan za druženje, ugovor i planiranje; šišanje jer sad će kosa brže rasti; rezanje voćki i sadnju, zalijevanje biljaka, a možete dodati i malo gnojiva, jer biljke sada prihvaćaju sve hranjive tvari. Dobro vrijeme je za detoksikaciju tijela. Probajte umjesto vina čašu soka i voće umjesto čokolade. To vas može dovesti do lakoće u životu.

Ono što nije povoljno dok je Mjesec u Ribama: nije prikladan dan za operacije i tretmane na nogama, prstima, limfi i hormonima. Prilikom uzimanja novih lijekova, danas se može pojaviti neuobičajena reakcija, jer tijelo pokazuje veću osjetljivost nego inače.

Budući je Mjesec u rastu trebalo bi izbjegavati cigarete, kavu, čokoladu ili alkohol. Trenutno naše tijelo pojačano prima.

Bit ćemo više osjetljivi i trebamo izbjegavati preopterećenje, a i imat ćemo potrebu za spavanjem više nego obično.

Prazan hod Mjeseca imat ćemo od utorka, 31. listopada 22.07 do srijede, 1. studenog u 7.42 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com