ASTRO PROGNOZA ZA SRIJEDU, 1. STUDENOGA Što donosi Mjesec u Ovnu

Kad započne dan, primijetit ćemo da se naše raspoloženje jako promijenilo. Od sanjivih i maštoviti Riba, Mjesec je došao do znaka Ovna što će nam donijeti svježu energiju i akciju.

Zbog aspekta Mjeseca i Marsa možemo se osjećati nervozno i nemirno, ali uz snažnu iskru hrabrosti i motivacije. Zbog toga je moguća ljutnja ili frustracija.

Najbolji je način da ovu jaku energiju iskoristimo kroz šetnju ili fizičku aktivnost. Kad je Mjesec u Ovnu, najbitnije je kretanje.

Također, danas se možemo osjećati blokiranim, obeshrabrenim, jer ćemo se susreti sa situacijama koje naizgled dokazuju našu ranjivost.

Ako ste rođeni oko 12. siječnja, 25. veljače, 12. travnja, 28. svibnja, 14. srpnja, 30. kolovoza, 15. listopada ili 29. studenoga, ovaj dan će biti poseban za vas.

Ovu srijedu nemamo prazan hod Mjeseca.

Mjesec u našim natalnim kartama je pokazatelj onog što trebamo – ono što nam treba da se osjećamo njegovano i sigurno. Naš Mjesec nam pokazuje kako se hranimo – doslovno i emocionalno!

Oni koji imaju natalno Mjesec u Ovnu (kao ja) su jako energični, vatreni i spontani. Brzo se zaljubljuju, brzo napuštaju, brzo oproste, odlučni su, spontani i impulzivni. Oni imaju sklonost biti oduševljeni, odlučni i strastveni.
Nestrpljivi, traže hitno zahvalnost. Optimistični i otvoreni, a također mogu biti naivni i neustrašivi. Oni trebaju svoju neovisnost, trebaju djelovanje, i trebaju biti izazvani.

Kod žena koje imaju natalni Mjesec u Ovnu posebno je naglašeno da one traže muškarca koji joj je sposoban biti konkurencija. Osim toga, on mora biti odan i zabavan jer one nemaju strpljenja za dosadne odnose. Mora postojati uvijek nešto što će okupirati njezin um. Dakle, muškaraca koji je ambiciozan, koji voli surfanje, igranje, penjanje ili bilo kakvu fizičku aktivnost. Sklone su suosjećanju, ljubaznosti i diplomaciji više nego muškarac koji ima natalno Mjesec u Ovnu. Jedini njihovi problem je nestrpljivost što im u mlađim danima može donijeti brojne avanture, a kasnije brojne neprijatelje.

Sutra čitajte o natalnom Mjesecu u znaku Ovna kod muškarca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com